AceTeq Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 3.738 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 2.338 Yer Başkent 19 Aralık 2025 #11 nisaa dedi: Peki, eve gidince Masgrave'den indireyim. Umarım güvenlik sorunu yaşamam. Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın. SY9 dedi: Microsoft link Windows 10 64 bit Genişletmek için tıkla... 22H2 bu, konu sahibi LTSC istemiş.
nisaa dedi: Peki, eve gidince Masgrave'den indireyim. Umarım güvenlik sorunu yaşamam. Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın. SY9 dedi: Microsoft link Windows 10 64 bit Genişletmek için tıkla... 22H2 bu, konu sahibi LTSC istemiş.
KS KS nisaa Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 1.321 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 1.105 19 Aralık 2025 #12 AceTeq dedi: Yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Emin miyiz? İlk defa Windows sürümünü resmi Microsoft harici bir yerden indiriyorum. Hash kontrolü nasıl yapabilirim peki?
AceTeq dedi: Yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Emin miyiz? İlk defa Windows sürümünü resmi Microsoft harici bir yerden indiriyorum. Hash kontrolü nasıl yapabilirim peki?
AceTeq Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 3.738 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 2.338 Yer Başkent 19 Aralık 2025 #13 nisaa dedi: Emin miyiz? İlk defa Windows sürümünü resmi Microsoft harici bir yerden indiriyorum. Hash kontrolü nasıl yapabilirim peki? Genişletmek için tıkla... Hash kontrolü konusunda şahsen takıntım yok. O yüzden gerekli görmüyorum. Sıkıntılı olsa şimdiye kadar illaki ortaya çıkardı.
nisaa dedi: Emin miyiz? İlk defa Windows sürümünü resmi Microsoft harici bir yerden indiriyorum. Hash kontrolü nasıl yapabilirim peki? Genişletmek için tıkla... Hash kontrolü konusunda şahsen takıntım yok. O yüzden gerekli görmüyorum. Sıkıntılı olsa şimdiye kadar illaki ortaya çıkardı.