ulugbey32 3

Çalışkan
Merhabalar, kasam için 120mm fan bakmaktayım. Arctic F12 ve Arctic P12 fanları arasında kaldım. Kasamda DeepCool AG400 modelinde bir kule tipi soğutucu mevcut ve fazladan alıp ona da takmayı düşünüyorum. Ya da direkt herhangi bir kasa alacağım fiyatları neredeyse yakın oluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kasam: COUGAR MX220 RGB – Mid Tower Gaming Case - COUGAR

P12 Pro almak en mantıklısı. Ya da Deepcool'un kendi fanını alın, ben öyle yaptım.

P serisinin statik basıncı yüksek. Sadece SB değil, aynı zamanda CFM değeri de F serisinden daha yüksek. F hava akışı, daha geleneksel. Önünde engel olduğunda düşebiliyor verimi. P serisi ise aslında radyatör ve dirençli yerler için üretilse de artık kasalarda standart olarak kullanılıyor performansı garantiye almak için.

Kasada hali hazırda fan varsa almanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Kaç tane alacaksınız? Eğer çok fazla alacaksanız tabii komple kasa da alabilirsiniz.

P serisinin statik basıncı yüksek. Sadece SB değil, aynı zamanda CFM değeri de F serisinden daha yüksek. F hava akışı, daha geleneksel. Önünde engel olduğunda düşebiliyor verimi. P serisi ise aslında radyatör ve dirençli yerler için üretilse de artık kasalarda standart olarak kullanılıyor performansı garantiye almak için.

Kasada hali hazırda fan varsa almanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Kaç tane alacaksınız? Eğer çok fazla alacaksanız tabii komple kasa da alabilirsiniz.
Kasa ve soğutucu için istiyor ekstradan.