Arctic Liquid Freezer II 360 sıvı soğutucunun sığabileceği akvaryum kasa önerisi

Silco

Yetkin
Selam herkese,

Sistemimde Arctic Liquid Freezer II 360 sıvı soğutma kullanıyorum. Bildiğiniz gibi bu modelin radyatörü standartlardan daha kalın (38mm radyatör + 25mm fan = 63mm toplam) ve hortum çıkış kütüğü yapısı gereği biraz uzun. Şu anki kasamda RAM veya anakart ile ilgili bir temas sorunu yaşamadım ancak radyatörün uzunluğu ve kalınlığı yüzünden ön paneldeki en üst fanı sökmek zorunda kaldım. Radyatörün ucu fana değdiği için 3 fanlı ön panel şu an mecburen 2 fanla çalışıyor. Kasamı değiştirip Akvaryum tarzı bir modele geçmek istiyorum.

@Silco, şu an kullandığınız kasa, anakart ve bütçe nedir?
Kasa olarak DeepCool CH510 Mesh, anakart olarak ise MSI PRO B650M-A. Şuanlık bütçe yok, araştırma arefesindeyim gibi düşün; çok pahalı olmasın yeter ki.

Siyah olanı olabilir sistemdeki tüm parçalar siyah https://www.idefix.com/msi-mag-pano...ah-micro-atx-oyuncu-kasasi-p-3618795?vendorId

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…