Detaylar
Kim cevapladı?Kasan uyumlu ama Arctic almanı tavsiye etmem, montajı zaten zor bir de pompayı ters takman gerekebilir, radyatör yapısı da biraz kalın.
@Ayhan Dönmez.
@Ayhan Dönmez.
akay
Uzman
Önerin hangi model, marka olur. Ne almalıyım?Kasan uyumlu ama Arctic almanı tavsiye etmem, montajı zaten zor bir de pompayı ters takman gerekebilir, radyatör yapısı da biraz kalın.
@Ayhan Dönmez.
- Makaleler
- 1
Başlıktaki kasaya sahibim. Arctic Liquid Freezer III 360 Pro alacağım. Anakartım MSI Pro X870p Wi-Fi. Bu soğutucu kasayla uyumlu mudur? Anakartın sol tarafındaki VRM bloklarına çarpabilir mi?
Ocypus bakabilirsin ama üst segment sistemlere tercih etmezdim şahsen.
Lian Li ve Corsair her türlü alınır. Thermalright serisi alınır. Ocypus yeni çıktı, 360mm Arctic'in 420 mm serisi gibi performans sergiliyor. Bu modelleri tercih edebilirsin. Ayhan hocamız linklemiş, o ürünler güzel.
- Makaleler
- 1
Şans vermek istersen tercih edilebilir, F/P.
Bu ürün de gayet başarılı:
Arctic:
Herkese selam,
Bugün, sıvı soğutucu önerisi konularında sıkça gördüğümüz F/P kralı bu modelin incelemesini yapacağım. Keyifli okumalar.
Ocypus, yeni sayılabilecek bir markadır. Şirket, 2023 yılında Çin'de kurulmuştur. Şirketin genel olarak amacı kaliteli ama bir o kadar da fiyat/performans ürünler üretmektir. Şirket genel olarak:
Bugün, sıvı soğutucu önerisi konularında sıkça gördüğümüz F/P kralı bu modelin incelemesini yapacağım. Keyifli okumalar.
Ocypus Markası Hakkında
Ocypus, yeni sayılabilecek bir markadır. Şirket, 2023 yılında Çin'de kurulmuştur. Şirketin genel olarak amacı kaliteli ama bir o kadar da fiyat/performans ürünler üretmektir. Şirket genel olarak:- Sıvı soğutucu
- Kule tipi soğutucu
- Kasa fanı
- Bilgisayar kasası
- michaelscofield
- alınır mı alınır mı? sıvı sıvı soğutucu soğutucu
- Forum: Overclock ve Soğutma
Lian Li ve Corsair her türlü alınır. Thermalright serisi alınır. Ocypus yeni çıktı, 360mm Arctic'in 420 mm serisi gibi performans sergiliyor. Bu modelleri tercih edebilirsin. Ayhan hocamız linklemiş, o ürünler güzel.
Bu ürün de gayet başarılı:
Başlıktaki kasaya sahibim. Arctic Liquid Freezer III 360 Pro alacağım. Anakartım MSI Pro X870p Wi-Fi. Bu soğutucu kasayla uyumlu mudur? Anakartın sol tarafındaki VRM bloklarına çarpabilir mi?
Arctic:
Son düzenleme:
Ocypus da başarılı hocam. Thermalrigt ürünleri her zaman kendi bayisinde daha ucuz. Gaming.Gen.TR her zaman ucuza veriyor.
Thermalright Aqua Elite 360 Black Sıvı Soğutucu
Düşük Sıcaklık Yüksek Performans AQUA ELITE 360 ARGB Hepsi Bir Arada CPU Sıvı Soğutucu
Tam Bakır soğuk plakalar üzerinde ekstra mikro kanatçıklar ve geniş yüzey alanlı radyatör eşleştirmesi ile TL-C12B-S V2 denge performans fanları.
Thermalright Frozen Magic 360 Digital Soğutucu
İster oyun sisteminiz olsun ister iş istasyonunuz, çok çeşitli işlemci soketleriyle uyumlu montaj aparatları sayesinde zahmetsiz kurulum imkânı sunar.
Son attığımı dijital göstergeliyi alıp geçsin, biraz şekilli olur, soğutma performansıda güzel olur.
- Makaleler
- 1
Ocypus da başarılı hocam. Thermalrigt ürünleri her zaman kendi bayisinde daha ucuz. Gaming.Gen.TR her zaman ucuza veriyor.
![]()
Düşük Sıcaklık Yüksek Performans AQUA ELITE 360 ARGB Hepsi Bir Arada CPU Sıvı Soğutucuwww.gaming.gen.tr
![]()
Tam Bakır soğuk plakalar üzerinde ekstra mikro kanatçıklar ve geniş yüzey alanlı radyatör eşleştirmesi ile TL-C12B-S V2 denge performans fanları.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Frozen Magic 360 Digital Soğutucu
İster oyun sisteminiz olsun ister iş istasyonunuz, çok çeşitli işlemci soketleriyle uyumlu montaj aparatları sayesinde zahmetsiz kurulum imkânı sunar.www.gaming.gen.tr
Son attığımı dijital göstergeliyi alıp geçsin, biraz şekilli olur, soğutma performansıda güzel olur.
Ben Aqua Elite V3 alırdım Thermalright alacak olsam, @Marix dilinden düşürmezdi. Haricen de Arctic alacaksa ters monte kasa desteklemeyebilir, @Eagles Cooler Master kullanıyordu sanırım, destek olabilir o konuda. Lian Li Lite ya da Trinity Perf. tercih edilebilir.
Fanlar 1500 RPM tabii Elite olanda, o biraz düşündürtür. Gaming'de etkisi olmaz ama bu tarz durumların, 360 AiO zaten her halukarda yeterli.
Xoulth
Uzman
Deneyimlemiş birisi olarak Arctic’i montaj etmeye çalışırken 200-400 kcal arası vermişimdir hem stres hem de terlemekten. Net önereceğim modellerden birisi Lian Li Galahad II Lite Performance 360 olurdu. 9950X’e soğutucu araştırırken özellikle performansı dikkate değerdi baya. Sana önerim @Ayhan Dönmez ve @X99 hocalarımın önerdikleriyle de kıyaslayarak alman olur 
Ben Aqua Elite V3 alırdım Thermalright alacak olsam, @Marix dilinden düşürmezdi. Haricen de Arctic alacaksa ters monte kasa desteklemeyebilir, @Eagles Cooler Master kullanıyordu sanırım, destek olabilir o konuda. Lian Li Lite ya da Trinity Perf. tercih edilebilir.
Fanlar 1500 RPM tabii Elite olanda, o biraz düşündürtür. Gaming'de etkisi olmaz ama bu tarz durumların, 360 AiO zaten her halukarda yeterli.
Ayhan, kasa ferah ve geniş bir kasa aslında. Ama ben de TUF serisi anakartın VRAM blokları iri olduğu için Atmos 360 tercih etmiştim herhangi bir sıkışma olmaması için. Atmos 360 standart bir kalınlığa sahip, bu Arctic serisi sanırım radyatörleri de kalın. Ben şahsen bu kasaya Atmos 360 tercih ederim. Hem hoş bir görüntü, hem de sıkışma yapmamıştı bende. @Ayhan Dönmez
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-