Teknobiyotik'e forumlardan açık çağrı yapıp kimseye oradan alışveriş yaptırtmamamız lazım. Kargo ücretlerini çok sapıttılar. Bir de o kargo ücretini görebilmek için 4 farklı aşamayı aşarak sepette ilerlemen gerekiyor ya, ayrı gıcık. Ne kadar kazık gömeceklerini en son öğreniyorsun. Kasalara da 400-600 lira istiyorlar, şaka gibi.

Teknobiyotik'e forumlardan açık çağrı yapıp kimseye oradan alışveriş yaptırtmamamız lazım. Kargo ücretlerini çok sapıttılar. Bir de o kargo ücretini görebilmek için 4 farklı aşamayı aşarak sepette ilerlemen gerekiyor ya, ayrı gıcık. Ne kadar kazık gömeceklerini en son öğreniyorsun. Kasalara da 400-600 lira istiyorlar, şaka gibi.

Aldığım bilgisayarın kazık olma sebebi tamamen Teknobiyotik, rezil bir firma.

Konudan bağımsız 6400MHz RAM ile stabil çalıştırabildiniz mi CPU'yu?

RAM'i alırken QVL listesine bakarak aldım. 6400MHz CL32 olanı listede vardı bende çalıştırdığını düşünerek 6400MHz CL30 değerini aldım. Şu an stabil çalışıyor herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Eğer çalışmasaydı 6000MHz CL28 değerine çekecektim. 2'si arasında çok da bir fark yok.

Bir de sistemi çok fazla kullanma fırsatım olamadı. O yüzden 1:1 oranındamı 1:2 oranındamı çalışıyor net bir bilgim yok birkaç parça daha beklediğim için sistem dağınık olarak bekliyor şu an kesin olarak bir şey demem için biraz daha beklemen gerekecek.

Son düzenleme: