Bütçe
4.000 TL

MFD

Uzman
Hiçbir şey olmaz, ayrıca o işlemci için sıvı soğutma gereksiz masraf, şunu alın geçin.

Hocam zaten bende kule tipi var Arctic 34 e-Sports Duo. Kasayı ve sistemi güncelledim parçalar 5-6 yıllıktı hazır başlamışken sıvı soğutmaya geçeyim dedim. Eğer Arctic Liguid Freezer 3 240 biraz da olsa fark edecekse masrafı önemli değil alayım. 6yıl garantisi var.

Eğer görünüş amaçlı vereceksen mantıklı, performans olarak çok devasa farklar yaratacağını düşünmüyorum. Elinde ki soğutucu sıkıntı yaratmıyorsa kullanmaya devam edebilirsin.

Eğer görünüş amaçlı vereceksen mantıklı, performans olarak çok devasa farklar yaratacağını düşünmüyorum. Elinde ki soğutucu sıkıntı yaratmıyorsa kullanmaya devam edebilirsin.

Görünüş hocam biraz da. Hiç kullanmadım sıvı soğutma uzun ömürlü ise Arctic 240 olan ve Corsair 280 ile performansları yakın ise Arctic kullanmak isterim. 6 yıl garanti sunuyormuş firma.

Hocam zaten bende kule tipi var Arctic 34 e-Sports Duo. Kasayı ve sistemi güncelledim parçalar 5-6 yıllıktı hazır başlamışken sıvı soğutmaya geçeyim dedim. Eğer Arctic Liguid Freezer 3 240 biraz da olsa fark edecekse masrafı önemli değil alayım. 6yıl garantisi var.

2 yıl garantiyi kullanabilirsiniz, kalan yıllar için ürünü yurt dışına servise yollamanız gerekir, 6 yıl burada geçerli değil diye biliyorum, sizdeki soğutucuda biraz fark eder, benim paylaştığımda neredeyse hiç fark etmez.