Burakyvzzx

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Arctic 420mm sıvı sogutma ıcın kasa arıyorum bütçe 12K 13K Max limitim. Parçalara değmeyecek boyut olarak takmakta zorlanmayacağım kasa olursa sevinirim. Anakartımı ve işlemcimi bırakıyorum daha iyi soğutabilecek tavsiyeniz varsa ona da bakabilirim.

İşlemci 14900k.
Anakart ASUS ROG STRIX Z790 wfi III.

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Arctic 420mm sıvı sogutma ıcın kasa arıyorum bütçe 12K 13K Max limitim. Parçalara değmeyecek boyut olarak takmakta zorlanmayacağım kasa olursa sevinirim. Anakartımı ve işlemcimi bırakıyorum daha iyi soğutabilecek tavsiyeniz varsa ona da bakabilirim.

İşlemci 14900k.
Anakart ASUS ROG STRIX Z790 wfi III.

Hocam teşekkürler baktımda bu mesh değil bu da ısınır diye düşünüyorum Lian Li'nin LANCOOL II'ı kasasına bakmıştım.

Bu kasa ısınmazmı ki hocam şu an Lian Li akv kasa ve sıvı sogutması var sogutma performansı tatmin etmiyor.

Doğru kurulum ile mümemmel soğutma performansı olur, bu kasalar yanlış kullanılıyor.

Doğru kurulum ile mümemmel soğutma performansı olur, bu kasalar yanlış kullanılıyor.

Doğru kullanım derken? Lian Li kasada Full Lian Li fan ve AiO sıvı sogutmasını kullanıyorum bunda nasıl bir kombın yapabılırım peki.

Aslında hocam morpheus da deli sarar. Evolv X2 şaheser ama 420 desteği var mı bilmiyorum.

Kasa güzelde hocam 14900k 100 derece altına inmiyor :D soğumta odaklı kasa bakıyorum.

Öncelikle 14900K'yı soğutmak zor, trafo gibi işlemci, sıvı soğutmayı üste mi taktınız? Soğutucu Lian Lii'nin hangi modeli?

Kasam fanlarım ve sıvı sogutucum sırasıyla yazıyorum hocam. sıvı sogutucuya ek 3 fan konulmadı kendı fanları ile takıldı

Lian Li O11 dynamic​

Lian Li uni fan X 6​

Lian Li galahad AiO unı fan SL 360mm​

Öncelikle 14900K'yı soğutmak zor, trafo gibi işlemci, sıvı soğutmayı üste mi taktınız? Soğutucu lian Lii'nin hangi modeli.