Lokus

Çalışkan
Merhaba.
Bende şu an halihazırda Cooler Master Masterliquid ML240L var. Ancak bu soğutucu artık 4 yaşına girdi ve kimi oyunda işlemci yük altındayken tabiri caizse "tartartartar" diye ses çıkarmaya başladı.

Sogutucumu değiştirmek istiyorum ve yaşadığım yerde Arctic Liquid Freezer III Pro 360 bulabildim. Fiyatı 3 fanlı bir sogutucu için oldukça ucuz. Sizce alınır mı? Yarı yolda bırakır mı? Performans konusunda nasıldır?

Sevgiler.

Merhaba.
Bende şu an halihazırda Cooler Master Masterliquid ML240L var. Ancak bu soğutucu artık 4 yaşına girdi ve kimi oyunda işlemci yük altındayken tabiri caizse "tartartartar" diye ses çıkarmaya başladı.

Sogutucumu değiştirmek istiyorum ve yaşadığım yerde Arctic Liquid Freezer III Pro 360 bulabildim. Fiyatı 3 fanlı bir sogutucu için oldukça ucuz. Sizce alınır mı? Yarı yolda bırakır mı? Performans konusunda nasıldır?

Sevgiler.
Daha iyi ve daha ucuz.

Alınabilir bir soğutucu, performansı sağlam ancak şu an overpriced durumda. Daha uygun rakamlara daha iyi soğutucular alınabilir. Arctic modelini kaç liraya satın alacaksınız?

Konuyu hortlatıyor gibi oldum biraz bugün bende Teknobiyotik'ten outlet sekmesinden sadece kutu hasarlı ürün sıfırmış dediklerine göre ondan aldım Arctic Liquid Freezer II 420 mm olanından i9 13900 KF de deneyeceğim geldiği vakit he bu arada outlet ürün olduğu için fiyatı da 2900 TL'ye falan aldım.