cagan035

Uzman
Son düzenleme:
Başlığa yazmayı unutmuşum,kullandığım model pro modeli.3 gün önce kullanmaya başladım ve bu ses ilk taktığım andan beri var. Bu ses pompa hızını 800 RPM'lere indirene kadar geçmiyor. Garantiye yollamaktan başka çözüm önerisi olan var mı? Ne yapabilirim? Ses bu:

https://www.veed.io/view/29165351-6c4a-4697-973d-d84a08ced983?panel=download

Birkaç kişide daha gördüm, genel olarak sesli bir model, yine de garantiye gönderebilirsiniz fakat bir şey çıkacağını sanmam.

Bu sesin VRM fanından değil de pompadan geldiğinden eminsen sıkıntı var demektir. Bu standart sesi değil. Ben sistem rolantideyken Noctua fanları daha çok duyuyordum yani öyle söyleyeyim. Ama pompanın gürültülü olduğunu çok duydum. Muhtemelen kalite kontrol kısmı batırmış işi. Garantiye gönderip de şanslı çıkan da duymadım malesef. En iyisi seni rahatsız etmeyecek aralık bulmak. 40C = %30 60C = %50 80C = %80 gibi deneyebilirsin.

Bu sesin VRM fanından değil de pompadan geldiğinden eminsen sıkıntı var demektir. Bu standart sesi değil. Ben sistem rolantideyken Noctua fanları daha çok duyuyordum yani öyle söyleyeyim. Ama pompanın gürültülü olduğunu çok duydum. Muhtemelen kalite kontrol kısmı batırmış işi. Garantiye gönderip de şanslı çıkan da duymadım maalesef. En iyisi seni rahatsız etmeyecek aralık bulmak. 40C = %30 60C = %50 80C = %80 gibi deneyebilirsin.

VRM fanının güç bağlantısını kesip de denedim ses yine vardı. Dediğim gibi 800rpmlere inene kadar ses geliyor. 800RPM'den aşağı inince de soğutma iyi olmuyor. Mecbur garantiye yollayacağım. Önce değişim isteyeceğim eğer gelen üründe de sorun varsa iade ederim.

VRM fanının güç bağlantısını kesip de denedim ses yine vardı. Dediğim gibi 800rpmlere inene kadar ses geliyor. 800RPM'den aşağı inince de soğutma iyi olmuyor. Mecbur garantiye yollayacağım. Önce değişim isteyeceğim eğer gelen üründe de sorun varsa iade ederim.
Direkt iade et çünkü bu ses hep olacak.