Bu fiyat bandında Corsair Nautilus varken Arctic alınmaz; alan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.
Bu yorumun bu kadar boş oluşuna baya güleriz. Bari araştırsaydın...

Kaç gündür bakıyorum ancak Teknobiyotik hariç tüm satıcılar güven verici değil. Direk sitesinden peşin almak istemedim. Amazon'da 6300TL'ye orada Teknobiyotik var oradan isteyen alsın kuponla.

Bu yorumun bu kadar boş oluşuna baya güleriz. Bari araştırsaydın...

Kaç gündür bakıyorum ancak Teknobiyotik hariç tüm satıcılar güven verici değil. Direk sitesinden peşin almak istemedim. Amazon'da 6300TL'ye orada Teknobiyotik var oradan isteyen alsın kuponla.
"Öncelikle; ben sizin gibi internetten araştırıp da denemediğim şeyleri burada önermem. Gittim, aldım, denedim ve Arctic'ten hem daha sessiz hem de daha iyi olduğunu gördüm. O yüzden bir daha bu yorumları yaparken; parasını ver, al, sonra gel burada sonucu gör.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Öncelikle; ben sizin gibi internetten araştırıp da denemediğim şeyleri burada önermem. Gittim, aldım, denedim ve Arctic'ten hem daha sessiz hem de daha iyi olduğunu gördüm. O yüzden bir daha bu yorumları yaparken; parasını ver, al, sonra gel burada sonucu gör.
İkisini de aldın test etttin yani , o zaman kanal aç izleyelim benim imkanım olsa her ürünü almaya yapardım k.b :DDDD. Bir tane iyi alacak param vardı onu aldım.

Son düzenleme:
"Video edit işini sevmiyorum; aslında videoyu çektim fakat seslendirme ve edit kısmından nefret ettiğim için paylaşmıyorum."

Kanalın ismi ne oradan bakalım :D.herhalde benim de farklı AiO kullandığım dönemler oldu da aynı dönemde 3 4 tane alabildiğim olmadı.
"Akakçe'den fiyat bakıp burada haklıymış gibi yazmayın! İtopya 6.481 TL'den satıyor; nasıl 6 bin TL bandında değil, söyler misiniz?

Satılıyordu da, haklısın diyelim.İki satıcı hariç piyasa da yok.Ama ben sitelerden bakarım sen büyük ihtimal toptancıları tanıyorsundur.

Kanalın ismi ne oradan bakalım :D.herhalde benim de farklı AiO kullandığım dönemler oldu da aynı dönemde 3 4 tane alabildiğim olmadı.
Satılıyordu da, haklısın diyelim.
“Arkadaş, gir bir de bak ‘haklısın diyelim’ diyorsun. Yazıp yazıp haksız çıkınca yorumları kaldırıyorsun. Olmuyor, ayıp.”

Satılıyordu da, haklısın diyelim.İki satıcı hariç piyasa da yok.Ama ben sitelerden bakarım sen büyük ihtimal toptancıları tanıyorsundur.
1771014039188.webp
Bak bakalım kaç paraymış.