vexovoid

Becerikli
Selam. Ryzen 7 9800X3D için kullanacağım fiyatları yakın hangisini tercih ederdiniz ve sebebi ne olurdu?

Not: RGB olması benim için önemli değil.

Ben internette ikisi arasında düzgün karşılaştırma bulamadım hatta Trinity Performance II ile ilgili düzgün kaynaktan inceleme de bulamadım. Bir okuduğunuz makale varsa ya da kullandıysanız neye göre daha iyi olduğunu belirtir misiniz? Çünkü Arctic LF 3 Pro piyasadaki en iyi soğutuculardan biri. Tek sorunu fanların sesli olması.

Ben internette ikisi arasında düzgün karşılaştırma bulamadım hatta Trinity performance II ile ilgili düzgün kaynaktan inceleme de bulamadım. Bir okuduğunuz makale varsa ya da kullandıysanız neye göre daha iyi olduğunu belirtir misiniz? Çünkü Arctic lf 3 Pro piyasadaki en iyi soğutuculardan biri. Tek sorunu fanların sesli olması.

Kaynak kapı gibi @LH44. Fazlasına gerek yok. Lf serisi sesli. Popüler olduğu için iyi lanse ediliyor.

Selam. Ryzen 7 9800X3D için kullanacağım fiyatları yakın hangisini tercih ederdiniz ve sebebi ne olurdu?

Not: RGB olması benim için önemli değil.
Arctic aşırı sesli. Önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaynak kapı gibi @LH44. Fazlasına gerek yok. Lf serisi sesli. Popüler olduğu için iyi lanse ediliyor.
Sesli diyorsun ama incelenen soğutucuların 35db ses seviyesine sabitlenip yapılan testte 1. sıraya oturuyor. Evet fabrika çıkışlı çok sesli çalışıyor. Manuel olarak fanlara ince ayar çekmek gerekiyor ama dediğim gibi ses seviyesi eşitlenince performansı yine üst seviyede.

Sesli diyorsun ama incelenen soğutucuların 35dB ses seviyesine sabitlenip yapılan testte 1. sıraya oturuyor. Evet fabrika çıkışlı çok sesli çalışıyor. Manuel olarak fanlara ince ayar çekmek gerekiyor ama dediğim gibi ses seviyesi eşitlenince performansı yine üst seviyede.

Fanların sesinden değil, pompanın sesinden bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben internette ikisi arasında düzgün karşılaştırma bulamadım hatta Trinity Performance II ile ilgili düzgün kaynaktan inceleme de bulamadım. Bir okuduğunuz makale varsa ya da kullandıysanız neye göre daha iyi olduğunu belirtir misiniz? Çünkü Arctic LF 3 Pro piyasadaki en iyi soğutuculardan biri. Tek sorunu fanların sesli olması.

Arctic yeni serisi İntel için iyi, ona özel braket ve Frame ile geliyor. AM5'te çok başarılı bulamadı deneyen arkadaşlar. Pompayı ters monte ettiğinde daha çok verim aldılar. Bir de pompa kısmı bazı anakartlarda M.2 Heatsink çarpıyor. Bir mühendislik hatası örneği diyebiliriz yani. Trinity ve genel olarak Lian Li bu modelleri performans odaklı olduğundan bir tık sesli çalışabilir. Onun haricinde sorun yok, pompa devri bir miktar kısman faydana yine sesten dolayı.

Arctic aşırı sesli bir model. Çevremdekiler dahil alanların çoğu şikayetçi.
Trinty Performance hem daha sessiz hem daha performanslı, eksi yanı yazılımı.