Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustafaozcn

Çalışkan
Sistem Bilgileri:
  • Sıvı Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III Pro 240 mm
  • İşlemci: i5 14600K
  • Anakart: Asus B760M-K
Bugün kasa için sıvı soğutucu aldım. Kargo geldi, monte ettim. Takıp çalıştırdığımda ekran gelmedi. Kasada her şey çalıştı, sıvı soğutucu dahil. Soğutucuyu söktüm, sadece işlemci braketi kaldı. Çalıştırdım, yine ekran gelmiyor. Neden oluyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem Bilgileri:
  • Sıvı Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III Pro 240 mm
  • İşlemci: i5 14600K
  • Anakart: Asus B760M-K
Bugün kasa için sıvı soğutucu aldım. Kargo geldi, monte ettim. Takıp çalıştırdığımda ekran gelmedi. Kasada her şey çalıştı, sıvı soğutucu dahil. Soğutucuyu söktüm, sadece işlemci braketi kaldı. Çalıştırdım, yine ekran gelmiyor. Neden oluyor olabilir?
Soğutucu bakırın üzerindeki jelatini söktünüz mü?
Macunu doğru sürdünüz mü?
Vidaları çok sıkmış olabilirsiniz gevşetip tekrar deneyin.

Soğutucu bakırın üzerindeki jelatini söktünüz mü?
Macunu doğru sürdünüz mü?
Vidaları çok sıkmış olabilirsiniz gevşetip tekrar deneyin.
hepsini denedim malesef hala görüntü yok.Soğucuyu komple çıkardım,braketi falan da çıkarıp işlemciyi tak çıkar yaptım yine de gelmedi ekran

Bazen dalgınlıktan yani uğraştan yeni soğutucu vb. eklediğimizde ekran kartı power kablosunu takmayı atlayabiliyoruz. Tüm kabloların sorunsuz bağlandığından emin olun. Kasayı tamamen güçten kesip güç tuşuna 2 kere basıp sonuncuda 5 saniye basılı tutup tüm gücü kesin. Ardından BIOS pilini çıkarıp 5 dakika sonra tekrar yerine yerleştirin ve tekrar görüntü almayı deneyin.