Bu iyi bir model ama almışken Frost Commander veya Phantom spirit EVO öneririm.

Lian Li geçen indirimdeydi, 4.500 TL'ye satıldı.

EVO'nun fiyatı artmış alınmaz o rakama, commander kalmamış, phantom spirit alınabilir şu an.

Son düzenleme:
Bu iyi bir model ama almışken Frost Commander veya Phantom spirit EVO öneririm.

Lian Li geçen indirimdeydi, 4.500 TL'ye satıldı.

EVO'nun fiyatı artmış alınmaz o rakama, commander kalmamış, Phantom spirit alınabilir şu an.

Farkı ne diye baktım. Fan RPM konusunda biraz daha iyi bir modelmiş ama 2500 fiyata gerçekten kule tipi almak çok mantıklı durmuyor. Phantom spirit fiyatıyla gerçekten optimal duruyor. 224XT'ye göre aşırı bir fark olur mu, 9800X3D'yi soğutabilir mi emin değilim ama 7950X3D'de kullanan bir arkadaş Cinebench R23'te Max 84 görmüş. Bundan yola çıkarsak iyi bir soğutucu gerçekten.

Aldıktan sonra da uyumlu olursa elimde olan ID-Cooling'in tek fanını da Phantom Spirit'e takabilirim, 2000 RPM ve içeri hava alma konusunda iyi iş çıkartabilir.

Merhaba. Ben de Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB modelini düşünüyordum 14700K için. Ancak internette olumlu olduğu kadar olumsuz yorumları görünce ve bu konuyla da karşılaşınca içime kurt düştü doğrusu.

Lian Li Galahad II Lite Performance 360 çok öneriliyor test verileri de iyi gibi. Bu modeli önerir misiniz, beyaz ve RG versiyonu var mıdır acaba kasamla uyumu için?

224XT ile kıyaslanamayacak kadar iyi Phantom spirit, kendi fanları gayet yeterli.

@20424 hocam soğutucuyu aldım ve bugün elime geçti. İçinden çıkan Tf7'yi kullandım, soğutucunun sağ taraftaki fanı ramin üstüne temas etti, hafif biraz yukarı monte etmek zorunda kaldım.

Normalde sıvı soğutmadan dolayı ek fanları alta almıştım. O 2 adet fanı yukarıya egzoz olarak çektim, önceki hava soğutucunun tek fanını da alta ekstra hava çekmeye destek olarak tek fan şeklinde ve içeri üfleyecek şekilde taktım.

1754569930241.webp

Soğutucunun Cinebench'te performansı bu şekilde. -10 Curve optimize girmiştim, onu kaldırmadım. Cinebench tek test multi'de 22520 skor verdi ona rağmen. Bence tatmin edici ve yeterli duruyor. Boşta ise ortalama 57 derece 35 derece havaya rağmen.

@20424 hocam soğutucuyu aldım ve bugün elime geçti. İçinden çıkan Tf7'yi kullandım, soğutucunun sağ taraftaki fanı ramin üstüne temas etti, hafif biraz yukarı monte etmek zorunda kaldım.

Normalde sıvı soğutmadan dolayı ek fanları alta almıştım. O 2 adet fanı yukarıya egzoz olarak çektim, önceki hava soğutucunun tek fanını da alta ekstra hava çekmeye destek olarak tek fan şeklinde ve içeri üfleyecek şekilde taktım.

Eki Görüntüle 170900

Soğutucunun Cinebench'te performansı bu şekilde. -10 Curve optimize girmiştim, onu kaldırmadım. Cinebench tek test multi'de 22520 skor verdi ona rağmen. Bence tatmin edici ve yeterli duruyor. Boşta ise ortalama 57 derece 35 derece havaya rağmen.

Hocam Liquid Freezer III Pro'yu önerir misiniz? 14700K için. Güzel soğutucu gibi ama sorun yaşayan çok insan var sanki.