UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim sıvı soğutucuyu sipariş verdim dün. Bugün dağıtımda. İnventus bu konuda gerçekten çok iyiymiş. Direkt aldığım gibi kargoya verdiler sağolsunlar.
Arctic 360mm sıvı soğutucu sizce nasıldır, parasına değer mi ? Herkes çok beğeniyor. İşlemcim Ryzen 7 9800x3D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum performans olarak güzel ancak sesli bir pompaya sahip. D15S'ten geçtiğim için tabiki ses farkı çok yüksek oldu benim için.

Hocam, bu fan fiyat performans olarak çok iyi. aslında bende bu ve ryujin extreme arasında kaldım. bu arada arctic'in toplam kalınlığı 63 mm. kasanıza sığacağına emin olun lütfen.

Zoko king kasam var hocam sığar mı acaba ?
Hocam, bu markayı daha önce hiç duymadım. tam olarak ne kadar destekler emin değilim. Ama fotoğraflardan yola çıkıcak olursam büyük ihtimalle destekler. şimdiden hayırlı olsun, eğer kurulumda yardıma ihtiyacınız olursa forumda tekrardan konu açabilirsiniz.

Ryujin Extreme overpriced bir ürün. Fiyatını kesinlikle hak etmiyor.
Biliyorum hocam, ama amacım komple bir Asus ekosistemi oluşturmak. O yüzden fiyat çok önemli değil benim için. Tabii daha seçenekleri değerlendiriyorum. Uyarınız içinde tekrardan teşekkür ederim :D

Hocam, bu markayı daha önce hiç duymadım. tam olarak ne kadar destekler emin değilim. Ama fotoğraflardan yola çıkıcak olursam büyük ihtimalle destekler. şimdiden hayırlı olsun, eğer kurulumda yardıma ihtiyacınız olursa forumda tekrardan konu açabilirsiniz.

Biliyorum hocam, ama amacım komple bir Asus ekosistemi oluşturmak. O yüzden fiyat çok önemli değil benim için. Tabii daha seçenekleri değerlendiriyorum. Uyarınız içinde tekrardan teşekkür ederim :D
Tamam hocam çok teşekkür ederim iyi akşamlar :)