ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Başlıkta belirtiğim ürün, kesinlikle termal macun değil. Beton harç olarak kulanın, soğutma performansı kötü. Sıvı soğutma pompasının üzerine işlemci yapışmıştı. Zorla sökmek durumunda kaldım. İşlemci anakart üzerinde kilitli olmasına rağmen yuvasından zorla çıktı. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Yüzlerce kez termal macun değişimi yapmış biri olarak işlemcime zarar verdim.
Kullanmayın, MX-4 bundan daha iyi. İşlemcimin son halini görsel olarak bıraktım.

IMG_6976.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
@ggbye, bu yapışma durumu, AMD işlemcilerin tasarımı ile alakalı biraz, her termal macun da olabiliyor bu sorun. MX-6 için bir yorum yapmayacağım, 1-2 kere kullandım memnun etse de kıvamı kötü bayağı.

Yeni anakart aldım, termal macun bitmiş evde. MX-6 var fakat kullanmayacağım. MX-4 sonrası böyle bir ürün yakışmamış. MX-7 böyle değildir umarım.

@ggbye, bu yapışma durumu, AMD işlemcilerin tasarımı ile alakalı biraz, her termal macun da olabiliyor bu sorun. MX-6 için bir yorum yapmayacağım, 1-2 kere kullandım memnun etse de kıvamı kötü bayağı.

Yeni anakart aldım, termal macun bitmiş evde. MX-6 var fakat kullanmayacağım. MX-4 sonrası böyle bir ürün yakışmamış. MX-7 böyle değildir umarım.

Kulanmayın, kullandırtmayın. Beton olarak alınır.

AM4 işlemcilerde çokça karşılaşılan bi durum bu, macun yüzünden değil soket yüzünden yani. MX-4 kullanırken de başıma gelmişti, başka macun olsa yine gelebilirdi.

Thermal Grizzly duronaut aldım ben de dün, uygulamaya çalıştım ve ilk defa bu kadar tok kıvamlı bir macun sürdüm MX 6'dan sonra. Spatulayla denedim olmadı RAM'ler yüzünden. Ben de bir yarısını spatulayla yaptım kalan yarısına sıkıp bıraktım. Umarım tam oturup yayılmıştır.