İçerisinde kaç gram kaldığı da gözükmüyor ya ne kadar sıktığımı hatırlamıyorum. Tamamen silip X metodu yapmaya çalışsam içinde o kadar yoksa o kadar para boşa gidecek diye şimdilik bıraktım. Hani sırf TF7 üzerine ne kadar sıcaklık farkı olacak merak ettiğim için aldım ve uyguladım. Kötü uygulama sebebiyle çok fazla sıcaklık farkı olacağını sanmıyorum bayağı sıktım illaki yayılmıştır.

X metodunu MX6'da yapmaya çalışmıştım, aynı durumu yaşadım. Noctua tavsiye ederim ya da Cooler Master.

Hiç kullanmadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
X metodunu MX6 da yapmaya çalışmıştım aynı durumu yaşadım Noctua tavsiye ederim ya da Cooler Master.

Hiç kullanmadim.

X yapıp boşluklara da nokta koyunca ne kadar yoğun olsa da yayılıyor. Böyle yoğun macunları elle yaymaktan kaçınacağım artık mecbur. Çünkü RAM'leri falan da çıkartmak ve bol sürmek gerekiyor. Büyük bir kısmı spatulada kalıyor. Vallahi bana tecrübe oldu bu da. Duronaut şu anda güzel iş yapıyor. Ama TF7 de böyleydi yani.

Screenshot 2026-02-04 132527.webp

X yapıp boşluklara da nokta koyunca ne kadar yoğun olsa da yayılıyor. Böyle yoğun macunları elle yaymaktan kaçınacağım artık mecbur. Çünkü RAM'leri falan da çıkartmak ve bol sürmek gerekiyor. Büyük bir kısmı spatulada kalıyor. Vallahi bana tecrübe oldu bu da. Duronaut şu anda güzel iş yapıyor. Ama TF7 de böyleydi yani.

Eki Görüntüle 224382

Ha bu arada ne kadar iyi sürdüğümden emin değilim bu sefer çünkü biraz yarım yamalak. Oldu. Bir kısmını spatula kalan kısmına da sıkıp bıraktım o kadar katı olacağını düşünmemiştim.

Hakkında çok iyi yorumlar var. Yanlış tercih olduğunu mu düşünüyorsunuz? İptal mi etsem?

Yanlış tercih değil, daha gürültülü çalışacak. EVO baksaydın, F/P olarak 140 olanı aldım. Memnun kaldım, yerin darsa sorun yaratır. RAM'leri direkt kapatır. Kasa kapağı açık kullanıyorum, bende sorun yok. Isınma yok yükte sorun yok.

Yanlış tercih değil, daha gürültülü çalışacak. EVO baksaydın, F/P olarak 140 olanı aldım. Memnun kaldım, yerin darsa sorun yaratır. RAM'leri direkt kapatır. Kasa kapağı açık kullanıyorum, bende sorun yok. Isınma yok yükte sorun yok.

Sizinki nasıl? RAM'leri kapatıyor mu? Yerde sorun olacağını sanmıyorum, kasa destekliyor.