Bende 4 ay önce almıştım 4g sürerken vs baya zorlandım çok katı eşit dağıt vs fazla da sürmedim hatta 3 4 kez kontrol ettim Soğutucuyu üstüne koyup taşıyor mu diye.Sonunda ince tabaka halinde heryerine güzelce taşmadan yedirdim.7500f var 4 bakır borulu ucuz bir kule tipi Soğutucu ile oyunlarda 50 55 derece arası takılıyor max 60 gördüm üstüne 1 derece çıkmadı güzel macun bence sadece çok katı sürmesi zor adamı hasta ediyor o konuda onun harici performans çok iyi bence sökerken veya takarken dikkatli olmak lazım

Kulanmayın, kullandırtmayın. Beton olarak alınır.

Abartmayın bee ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum; sahte MX6 alıyorsunuz sonra da suçlusu MX 6 mı?

Bende 4 ay önce almıştım 4G sürerken vs bayağı zorlandım çok katı eşit dağıt vs fazla da sürmedim hatta 3 4 kez kontrol ettim soğutucuyu üstüne koyup taşıyor mu diye. Sonunda ince tabaka halinde her yerine güzelce taşmadan yedirdim. 7500F var 4 bakır borulu ucuz bir kule tipi soğutucu ile oyunlarda 50 55 derece arası takılıyor Max 60 gördüm üstüne 1 derece çıkmadı güzel macun bence sadece çok katı sürmesi zor adamı hasta ediyor o konuda onun harici performans çok iyi bence sökerken veya takarken dikkatli olmak lazım.

Kardeş resmi sitesinde spatula kullanmayın diye yazmışlar ve direk soğutucuyu üstüne koyacaksın.

MX4 ve MX6 serilerinden uzak durun. MX4 pump out yapiyor, Noctua veya thermal grizlly alin.

Hocam her termal mecun pump out yapar. Bir de nasıl sürdüğüne bağlı pump out olayı.