Hocam, kaliteli termal macun istiyorsanız CryoFuze 5 alıp geçin. Bizzat kırmızı rengini kullanıyorum. Neredeyse performans konusunda PTM modeline yaklaşıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?orcnakyldrm
Gelişen
O zaman 2 seçenek kalıyor. Ya pump-out oldu ki bayağı zor çünkü MX-6'nın vizkozitesi bayağı fazla ya da montajı yanlış yaptınız. Soğutucuyu çıkarıp fotoğraf atabilir misin?
Görseller bu şekilde. Söküp geri takınca da şu anda SYS_FAN devirlerini göstermiyor sıvı soğutucunun fanları bağlıydı. Çıldıracağım her söktüğümde yeni bir şey oluşuyor
Güzel liste hocam. Problemi çözemezsem denerim. Aldığınız bir site falan var mı yada fiyatı ne kadar ?Hocam, kaliteli termal macun istiyorsanız CryoFuze 5 alıp geçin. Bizzat kırmızı rengini kullanıyorum. Neredeyse performans konusunda PTM modeline yaklaşıyor.
Eki Görüntüle 204253
Dosya Ekleri
Görseller bu şekilde. Söküp geri takınca da şu anda SYS_FAN devirlerini göstermiyor sıvı soğutucunun fanları bağlıydı. Çıldıracağım her söktüğümde yeni bir şey oluşuyor
Güzel liste hocam. Problemi çözemezsem denerim. Aldığınız bir site falan var mı yada fiyatı ne kadar ?
Hocam, mesajımda linkini de attım size. Problem çözülmezse, tavsiye ederim. Vatan bilgisayardan satın aldım. Fiziksel mağazasından da gidip alabilirsiniz, internetten de sipariş edebilirsiniz.
orcnakyldrm
Gelişen
Bir de arkadaşlar ben acaba yanlış değerlere bakıyor olabilir miyim? Öncesinde HWMonitor'de işlemcinin altındaki bölümde Temperatures bölümünde Cores, Package, CCD#0 değerlerine bakıyordum.
Şimdi bir test daha yaptım yandada AIDA64 uygulamasını açtığımda CPU derecesini bayağı düşük gösterdi. Sanırım HWMonitor'de, Anakartın altında Temperatures bölümünde CPUTIN'a bakmam lazımdı.
Fakat gene de 85 dereceleri gördüm. Sizce normal mi daha tazecik macunla 85 derece?
Pardon hocam, linki okumadım fotoğrafın linki sandım. Teşekkür ederim ilginiz için. Eğer sorun çözülmezse o yola baş koyacağız mecbur
Şimdi bir test daha yaptım yandada AIDA64 uygulamasını açtığımda CPU derecesini bayağı düşük gösterdi. Sanırım HWMonitor'de, Anakartın altında Temperatures bölümünde CPUTIN'a bakmam lazımdı.
Fakat gene de 85 dereceleri gördüm. Sizce normal mi daha tazecik macunla 85 derece?
Hocam, mesajımda linkini de attım size. Problem çözülmezse, tavsiye ederim. Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Fiziksel mağazasından da gidip alabilirsiniz, internetten de sipariş edebilirsiniz.
Pardon hocam, linki okumadım fotoğrafın linki sandım. Teşekkür ederim ilginiz için. Eğer sorun çözülmezse o yola baş koyacağız mecbur
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311