Arctic MX-6 vs Kryonaut

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 15295
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 293
  • Etiketler Etiketler
    arctic mx-6

15295

Uzman
Merhaba arkadaşlar, bugün topladığım bir sistemin tüm parçaları elime ulaştı. Fakat Amazon’dan sipariş ettiğim Kryonaut termal macun yarın gelecek gibi duruyor.

Arctic Liquid Freezer III var elimde. İçinde MX-6 ile geliyor. Sizce Kryonaut için yarını beklemeden direkt MX-6’yı kullanayım mı? Aralarında çok fark var mı bu 2 termal macunun? Açıkçası yarın geleceğinden bile şüpheliyim arife günü olduğu için KolayGelsin firması tam gün mü yoksa yarım gün mü çalışıyor bilmiyorum. Depolarının yerini falan da bilmiyorum eğer varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
MX-6 yeterli olacaktır. Sizce yeterli gelmezse zaten sipariş yarın teslim edilir. Ki yeterli olmadı. Veya yenileme ihtiyacı duydun ilerleyen zamanlarda Kryonaut ile değiştirebilirsiniz.

İşlemcin de önemli bende 5 derece fark oldu. Ryzen5 5600 ile.

Yarın gelir, yarın çalışıyor kargolar. MX-6 yeter hocam, ek para harcamanıza gerek yok.

MX-6 yeterli olacaktır. Sizce yeterli gelmezse zaten sipariş yarın teslim edilir. Ki yeterli olmadı. Veya yenileme ihtiyacı duydun ilerleyen zamanlarda Kryonaut ile değiştirebilirsiniz.

İşlemcin de önemli bende 5 derece fark oldu. Ryzen5 5600 ile.

Aralarındaki fark bu.
İşlemci de Ryzen 7 9800X3D. Kryonaut’u sipariş verdim zaten, fakat henüz gelmedi dediğim gibi.

Kağıt üstündeki verileri atmana gerek yok teşekkür ederim.

Kağıt üstündeki verileri atmana gerek yok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 135884
Hocam yanlış anladınız sanırım, ben termal macundan anlamam. Sadece aralarındaki farkı görünce ikileme düştüm. Diğer macunun gelmesine daha çok var, sadece bir macundan dolayı yarına ya da bayram sonrasına kadar beklemek istemediğim için konu açtım

O kadar önemli değil ya zaten, ikisi de üzmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…