enes.ocakci
Becerikli
Arkadaşlar merhaba. Lian Li Lancool 207 kasam için bu iki üründen birini egzoz fanı olarak satın alacağım, hangisini almamı önerirsiniz?
Arctic p12 Max kullanıyorum kasa fanı olarak çok memnunum p12 pro da alacağım radyatör için, yeni pro serisi sıvı soğutucular la geldi değerleri çok iyi hava basıncı ve CFM olarak, lian li de sl serileri yerine TL serisi daha iyi onlarda pahalı biraz ve wireless modellerinde 1000 küsür liraya kontrolcü almanız lazım ekstra olarak yoksa kontrol edemezsiniz dikkat edin seçmeden önce.Arkadaşlar merhaba. Lian Li Lancool 207 kasam için bu iki üründen birini egzoz fanı olarak satın alacağım, hangisini almamı önerirsiniz?
Arctic P12 Max kullanıyorum kasa fanı olarak çok memnunum P12 Pro da alacağım radyatör için, yeni Pro serisi sıvı soğutucular la geldi değerleri çok iyi hava basıncı ve CFM olarak, Lian Li de SL serileri yerine TL serisi daha iyi onlarda pahalı biraz ve Wireless modellerinde 1000 küsur liraya kontrolcü almanız lazım ekstra olarak yoksa kontrol edemezsiniz dikkat edin seçmeden önce.
Wiresless modellerinin RGB'si anakarttan kontrol edemiyor muyuz?
Maalesef olmuyor hatta rpmide kontrol edemiyosun, tek fan alacaksan bir de kontrolcüsünü alman lazım. L connect uygulamasını kurman lazım bir dekontrolcüsüde 1kdan fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Dediğim gibi arkadaşta yazmış RPM ve argb hepsi kontrolcü ile kontrol ediliyor wireless olan modeller de böyle bı tek bu, arctic alın hem uygun hem kolay kullanımı hayırlısı olsun.24 pin RGB anakart kablosu stoklarda yok sanırım onu bulamadım, onu bulsam kontrolcü alacaktım, sanırım en mantıklısı Arctic almak, Arctic modelde anakart üzerinden RGB ayarını beyaz yapabiliryor muyuz?