Arctis 7+ vs Arctis 9

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klaizee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 246
Teşhir alınmaz.

Sahibinden'den hiç alınmaz.

Artics 7+ var.
Ses kalitesi olarak memnun musun? Kulaklık hakkında şöyle böyle durumları var diyebileceğin şeyler var mı?

Ses kalitesi olarak memnun musun?

Çok memnunum. CS'de FACEIT 10 levelim, yüksek eloda oynuyorum ve ses kasma konusunda gram sorun yaşamıyorum.

Kulaklık hakkında şöyle böyle durumları var diyebileceğin şeyler var mı?

İki eksi yönü var: Birincisi, şarj süresi yaklaşık 35 saat civarında. Bazı rakipleri 70-80 saat vaat ederken bu süre düşük kalıyor. Ancak, ben günde en az 4-5 saat oynuyorum ve en son ne zaman şarj ettiğimi bile unuttum. Galiba 2 haftada bir şarj ediyorum, tam emin değilim. Buna rağmen, PC'den az oynasam bile şarj süresi yine de iyi gidiyor.

İkinci eksisi ise dışarıya çok ses vermesi. Bunun sebebinin kumaş pedler olduğu söyleniyor ama inanılmaz rahatlar, anlatamam. Bir ara 10 saat oynadım ve kulaklarımda gram acı hissetmedim. Ayrıca, dışarı ses verme olayı kumaş pedlerde normal bir durum, yani sadece bu kulaklıkla alakalı değilmiş.

Son olarak, uygulaması çok detaylı. Eğer EQ yapmasam, ses performansı kötü derdim; ilk kullanımda öyleydi. Ama EQ ayarlarından sonra ses performansı inanılmaz derecede arttı, hem ses seviyesi hem de kalite çok iyileşti. EQ kesinlikle şart. Ayarlarımı eve geçince paylaşırım. Bence kesinlikle alınacak en premium kulaklık bu. Daha iyisi ses kasma konusunda olabilir ama premium his ve rahatlık açısından en kaliteli diyebilirim.

En sonunda 7+ aldım. Şu an kısa bir şarj ettim deniyorum gayet güzel. EQ ayarlarını paylaşsan çok güzel olabilir ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…