Bütçe
5.000 TL

ulivii

Uzman
Biliyorum ikisi farklı klasman. Mevcut kulaklığım Gamepower Jin 7.1, sesinden memnunum. Belki EQ ayarı yapabilirim diye MCHOSE V9 Pro aldım fakat iade ettim. Sorunları da vardı, EQ da yapamadım.

Gördüğüm kadarıyla Nova 5 de V9 gibi olmasa da EQ istiyor. Ayar yapmadan Nova 5 kötü olur mu olursa direkt H9 alacağım.

Biliyorum ikisi farklı klasman. Mevcut kulaklığım Gamepower Jin 7.1, sesinden memnunum. Belki EQ ayarı yapabilirim diye MCHOSE V9 Pro aldım fakat iade ettim. Sorunları da vardı, EQ da yapamadım.

Gördüğüm kadarıyla Nova 5 de V9 gibi olmasa da EQ istiyor. Ayar yapmadan Nova 5 kötü olur mu olursa direkt H9 alacağım.

Aynı bütçede bile değiller. Tabii ki Nova 5 daha kaliteli.

Nova 5'in EQ Uygulamasi yani Sonar GG asiri kullanisli. Sorun olmaz. Alabilirsiniz. Yalniz sadece oyun icin aliyorsaniz Cloud III S daha iyi olur. Butce cikarsa da ROG Pelta.

Artık %90 Apex Legends ama CS Valorant BF1 de oynuyorum. Zamanında 200TL'ye aldığım kulakla bile herkesi duyuyorsam özellikle oyun için olan bir kulaklık almama gerek yok diye düşünüyorum.
İndirimden HyperX C3S öneririm o zaman. Sık sık 5.600 TL civarına düşüyor. Hatta şu an 5.700 TL. N11 de taksit seçenekleri mevcut.