Arctis Nova 5 kulaklıkta dönerken zorlanma ve pedin çıkması sorunu

ataozmr

Becerikli
Merhaba. İlk sorun, sağ taraftaki kısmın dönerken zorlanması. Bu normal eldeyken değil; kafamdayken oluyor, yani ortadan yanlara biraz açınca. Sol taraf sorunsuz dönüyor, ama sağ kısımda çevirince zorlandığı belli oluyor. Ayrıca, yine sağ tarafın pedi arkadan hafif çıkmış gibi. Nasıl geri takarım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf atma şansınız var mı? Pad direkt takılıp çıkarılıyor diye biliyorum. Padi döndürerek yerine oturtabilirsiniz.

Fotoğraf atma şansınız var mı? Pad direkt takılıp çıkarılıyor diye biliyorum. Padi döndürerek yerine oturtabilirsiniz.
Hocam pad halledilir de zorlanarak dönmesi sıkıntı gelmeye başladı. Geç döndüm pardon.

Hocam pad halledilir de zorlanarak dönmesi sıkıntı gelmeye başladı. Geç döndüm pardon.
Garantisi devam ediyorsa servise verin. Açıklamasına da "zorlanarak dönüyor, kırılma riski var. Garantisi bittikten sonra elimde kalsın istemiyorum" tarzı bir şeyler yazın. Nova serisinde Pro modeli hariç, malzeme kalitesi maalesef vasat seviyede.

Çok teşekkürler bu arada garantiye vermek için aldığım yere gitmem gerekiyor mu? Mümkünse iade edip başka bir model veya kulaklıkta bakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…