wallywestr

Uzman
Arkadaşlar bu 2 model arasında kaldım. Nova 5 indirimde 5.500 TL, Cloud 3 S ise indirimde 4.650 TL.

Nova 5 çok daha hafif ve bence şık ama sesi kısık diyorlar. Cloud 3 S ise epey ağır ama sesi daha yüksek. Eski model Cloud 3 Wireless hakkında da çok olumsuz yorum var ve model güncellenmiş olsa da acaba bu kulaklık da mı sorunlu diye insan çekiniyor.

Ayrıca güncel kulaklığım 240 gram, Cloud 3 S 350 gram, yani arada hatrı sayılır bir ağırlık farkı var, bu da kablosuza geçme amacım olan rahatlığı engeller mi diye düşünmüyorum da değil. Üstüne de deri pad yani yazın epey sıcaklatır evet daha iyi yalıtım ama zaten evde kullanıyorum, yalıtıma ihtiyacım minumum. Yine de arada 850 TL'lik bir fark var, o yüzden çok çekici geliyor.

ROG Pelta deniyor ama Cloud 3 S'i baz alırsak ona göre 2.200 TL daha pahalı bir model. Çıkılmaya çok değer bir kulaklıksa çıkabilirim. BlackShark V3 X HyperSpeed öneren de var ama menteşe sorunu var deniyor. Siz ne tercih ederdiniz?

Kulaklıktan beklentilerim gecikmesiz ses kasmak, mikrofonunun iyi olması, sesin kısık olmaması ve en önemlisi rahat olması.

Açıkçası aklım çok karıştı. Biri Nova 5'e sesi kısık diyor, biri çok iyi diyor; biri Cloud 3 S'in mikrofonuna iyi diyor, başkası piyasadaki en kötü mikrofonlardandı, hemen kulaklığı iade ettim diyor. Bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud III S Wireless garanti konusunda çok önde, ek olarak eklemek istiyorum. Bir sorun olduğunda eskisi istenmeden yeni kulaklık direkt İstanbul'dan gönderiliyor. Kalitesiz Türk servisleri ile uğraşmıyorsunuz.

S modeli, düz modeldeki problemlerin düzeltilmiş hali. Daha iyi ses kalitesi, daha iyi mikrofon kalitesi, ek Bluetooth desteği ve değiştirilebilir kulaklık kapakları mevcut.

Ben olsam Cloud III S Wireless alirdim, çünkü 4.600 onun indirimli fiyatı. Normalde 5.800 TL civarında. Ayrıca teknik özelliklerde de Nova 5 Wireless'tan daha önde.

Cloud III S Wireless garanti konusunda çok önde, ek olarak eklemek istiyorum. Bir sorun olduğunda eskisi istenmeden yeni kulaklık direkt İstanbul'dan gönderiliyor.

S modeli, düz modeldeki problemlerin düzeltilmiş hali. Daha iyi ses kalitesi, daha iyi mikrofon kalitesi, ek Bluetooth desteği ve değiştirilebilir kulaklık kapakları mevcut.
Ciddi misiniz hocam? Bu çok büyük bir avantaj peki sorularım hakkında bir fikriniz var mıdır? Mikrofonu iyi midir? Sesi nasıldır? Ve ağırlığı rahatlığa engel olur mu Nova 5 265 gram 3s 360 gram

@wallywestr, evet, ciddiyim. Çok rahat garanti servisi var. İki mesajla direkt yeni kulaklık kapınızda :D 15-20 gün servis süreci ile uğraşmıyorsunuz. Mikrofonu gayet iyi, sesi kalitesi de gayet iyi ve ağırlığı da gayet yeterli.

Ses konusunda tatmin etmeyebilir herkesi, sonuçta herkesin ses kalitesi anlayışı farklı. EQ ile istediğiniz sesi elde edebilirsiniz.

Sadece kulaklık değil, yedek kulak pedi vs. de isteyebiliyorsunuz. Direkt gönderiliyor dediğim gibi İstanbul'dan. Kulak pedine, yedek mikrofona, yedek hiçbir parçaya para vermiyorsunuz HyperX'te.

@wallywestr, evet, ciddiyim. Çok rahat garanti servisi var. İki mesajla direkt yeni kulaklık kapınızda :D 15-20 gün servis süreci ile uğraşmıyorsunuz. Mikrofonu gayet iyi, sesi kalitesi de gayet iyi ve ağırlığı da gayet yeterli.

Ses konusunda tatmin etmeyebilir herkesi, sonuçta herkesin ses kalitesi anlayışı farklı. EQ ile istediğiniz sesi elde edebilirsiniz.
Ben eq pek anlamıyorum hocam da kulaklığımı söyleyeyim az çok o kadar kaliteli var mıdır söyleyin eğer biliyorsanız çünkü bu ses seviyesi çok yeterli bana. Blackshark v2x kullanıyorum kablolu halini. son olarak rog peltaya 2200 tl fazla verip geçmeye değer mi? bütçe var ama 2200 tl de az para değil açıkçası

@wallywestr, stok hali de bence üzmez. Rog Pelta'nin yazılımını hiç beğenmiyorum ve garanti konusunda HyperX'ten çok geride. Mikrofon kalitesi olarak Pelta daha iyi, ancak 2.200 TL farkla daha kötü garanti servisi ve daha kötü yazılım, düşündürüyor.
peki fiyat performans olayını nova 5 ile kıyaslarsanız ne derdiniz? bir kez alıcam tam olsun istiyorum o yüzden saldım biraz fiyatı

4600'e zaten daha f/p kulaksız imkansız herhalde ama şöyle diyeyim hocam. nova 5'in mikrofonu ve ses kalitesi fiyattan bağımsız cloud 3s kadar iyi midir? sorma nedenim eğer bu 2 madde aynı seviyedeyse daha pahalı olmasına rağmen nova 5 tercih edeceğim kumaş ped ve hafifliği dolayısıyla

@wallywestr, ses kalitesi ve mikrofon kalitesi konusunda eşit diyebilirim iki kulaklık da. Rekabetçi oyunlar oynuyorsaniz stok halinde Cloud III S Wireless daha çok memnun eder ses konusunda. Ayrıca III S Wireless'in deri padleri kumaşı aratmıyor diyebilirim. Oldukça yumuşak bir deri pad, terletme vs. söz konusu değil.

Ayrica aralarinda 70 gram fark var sadece, birine çok hafif diğerine epey ağır diyemeyiz.

Son düzenleme: