ARGB fan nereye takılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ranxiee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 186
  • Etiketler Etiketler
    argb fan

ranxiee

Başarılı
Öncelikle, bilgisayar kurulumunu nasıl yapılacağını biliyorum ancak şu şey kafamı çok karıştırıyor. Fanlardaki RGB nereye nasıl takılmalı. NZXT kasa aldığımdan eksik fan geldi 2 fanla gönderiyormuşlar ve bu durumda 2 fan eksik oluyor. Güzel bir görünüm elde etmek için bende yeni fan alacağım ancak fanlarda ARGB girişi var. Bunlar anakarttaki ARGB kısmına takılıyor bunu biliyorum. Sıvı soğutmamın ARGB yeri takılı, 1 tane daha ARGB kısmı var anakartta. 4 tane fan alacağım yani bana 4'lü ARGB fan çoklayıcı lazım.

Onu da buldum:

Bunda 1 dişi ve 4 erkek giriş var. Dişi olanı anakarttaki ARGB portuna, 4 erkeğide uçlarında o demirleri takıp fanların ARGB bölümüne takmam gerekiyor anladığım kadarıyla. Doğru muyum? Doğruysam, bana ARGB destekleyen iyi bir fan önerisinde bulunur musunuz?

@Thanos @Hamza Ensar Sağlam hocam yardımcı olabilirmisiniz

Son düzenleme:
Bu konuda uzman değilim hocam, yanlış bilgi vermek istemem. @pawEn @mortem.dll iki hocam yardımcı olacaklardır.

Sanırım dediğiniz kasanın ARGB kontrolcüsü yok bu durumda dişi olanı anakartın ARGB yerine takıp başka fanlar takabilirsiniz ben yanlış bilmiyorsam bu anlattığım gibi durum.

Sanırım dediğiniz kasanın ARGB kontrolcüsü yok bu durumda dişi olanı anakartın ARGB yerine takıp başka fanlar takabilirsiniz ben yanlış bilmiyorsam bu anlattığım gibi durum.
Kasada RGB’ler için kontrolcu yok o yüzden çoklayıcı almam gerek. Çoklayıcı zaten attım. Benim sorum anlattığım kurulum doğru mu, ayrıca ARGB uyumlu fan önerisi.

Kasada RGB’ler için kontrolcu yok o yüzden çoklayıcı almam gerek. Çoklayıcı zaten attım. Benim sorum anlattığım kurulum doğru mu, ayrıca ARGB uyumlu fan önerisi.
E tabii öyle olacak hocam bunlar zaten ARGB çoklayıcı mantıken bir ARGB girişine takıp 4 veya 5 ne kadar aldıysanız o kadar çoklayıcılı olarak fanları kullanırsınız bu konuda sorun olmaz, fan önerisi mi istiyorsunuz bütçe nedir?

Bütçe 4 fan için maksimum toplam 5000 lira.

Bütçe 4 fan için maksimum toplam 5000 lira.
Bu üründen 4 tane alabilirsiniz Lian Li UNI FAN SL120 V2 1x120mm Beyaz RGB Kasa Fanı (G99.12SLV21W.00) - incehesap.com

Daha uygun bir ürün de düşünürseniz; https://www.akakce.com/kasa-fani/en...m-fan-sst-ab120rw-argb-fiyati,1103927029.html
veya SilverStone olanın siyah rengi de mevcut onu da düşünebilirsiniz.

Ben bu ürünü kullanıyorum 20 tane de alsanız hepsi birbirine takılıyor ve günün sonunda 1 adet ARGB girişi yeterli oluyor; ThermalRight Tl-c12c-s X3 Cpu Fan 120 Mm Argb Kasa Soğutucu Fan (3 ADET) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…