Detaylar
Kim cevapladı?Onu atardım bunu tutardım şunu keserdim diye atıp tutanları ciddiye almayın, evimde saklanırdım tabii ne yapayım?
- Makaleler
- 1
Uyurdum. Üşeniyorum adam kesmeye doğramaya.
Herkes yandaki evi tak tak kırıyordu hocam filmde, hadi evinizi kırmadılar seslerden dolayı uyuyamazdınız. İmkansız yani.
Pencerenizi kapınızı çivileyip bir bıçak veya varsa silah ile yatak altında beklemeniz en doğrusu.
Ethem Efe
Üstün
Son model bir bilgisayar çalardım, şu 128 GB VRAM olan NVIDIA kartlarında alırdın. Güzelinden bir 256 GB RAM falan takardım. Yanına en iyi FFB direksiyon seti dalan. Hayalimiz bile fakir ya.
Son model bir bilgisayar çalardım, şu 128 GB VRAM olan NVIDIA kartlarında alırdın. Güzelinden bir 256 GB RAM falan takardım. Yanına en iyi FFB direksiyon seti dalan. Hayalimiz bile fakir ya.
Aynen çalardın
Ethem Efe
Üstün
Aynen çalardınsokağa indiğin gibi seni de indirirlerdi hocam siz filmi izlemediniz herhalde.
Siz rahat olsanıza, benim burada insan yok. Hepsi 65 yaş üstü teyzeler.
Siz rahat olsanıza, benim burada insan yok. Hepsi 65 yaş üstü teyzeler.
Hocam, maalesef size bir gerçeği hatırlatmak istiyorum, yaşlı insanlar düz insanlardan çok daha çirkef ve güçlüler anlaşılmaz bir şekilde.
Ethem Efe
Üstün
Hocam, maalesef size bir gerçeği hatırlatmak istiyorum, yaşlı insanlar düz insanlardan çok daha çirkef ve güçlüler anlaşılmaz bir şekilde.
Farkındayım, hayır simidinddn 10 tane falan alıyorlar
kubatotuzsubat111
Uzman
Arınma gecesi var gibi zaten. Geceleri dışarı çıkmaya korkar olduk annemleri yalnız çıkarmam mesela kendim bile çıkmıyorum artık. Ama filmdeki gibi olsaydı yine çıkmazdım evden
. Muhtemelen s*lah bulup kendimizi korurduk