Arınma Gecesi izlenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 489
Gayet güzeldir tavsiye ederim. Ama derdiniz gerçekten korkunç bir şey izlemekse daha iyi filmler bulunabilir.

Son filmini begenmistim ozellikle. Insanlari ozgur biraktiginiz zaman nelere mal olabilecegine dair saglam bir kurgulama vardi.
Yalniz seri cok da korku odakli degil. Birkac jumpscare haric aksiyon tabanli daha cok.

Korku filmi beklentisi ile izlenebilecek bir seri olduğunu düşünmüyorum. Keyfi izlenebilir.

Korku filmi beklentisi ile izlenebilecek bir seri olduğunu düşünmüyorum. Keyfi izlenebilir.
Hiç korku filmi izlemedim hayatımda. Outlast oynarken aniden önümüze çıkıp bizi tutarlarken kalp krizi geçiriyordum. Kaçarken de durum aynı.

1. film acayip sarıyor bence izleyin diğerleri ilk film gibi değil ancak severseniz hoşunuza gider bence bir şans verin.

Sonu Efsane. İzlemelisin.

Ben tüm filmlerini çok beğendim. Ancak dizisini ilk çıktığı zaman izlemeye başlamıştım ve arınma gecesi ruhundan oldukça uzak bulmuştum. Çok sakin geçiyordu. Bu yüzden birkaç bölüm izledikten sonra salmıştım. Belki sonra güzelleşmiştir bilemem ama o kadar bölüm durgun geçip son bölümde aksiyon çıkarsalar ne yazar. Arınma gecesi adındaki bir geceyi sakin geçen bölümlerle aktarmak da tersine bir başarı örneği olabilir tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…