Son filmini begenmistim ozellikle. Insanlari ozgur biraktiginiz zaman nelere mal olabilecegine dair saglam bir kurgulama vardi.
Yalniz seri cok da korku odakli degil. Birkac jumpscare haric aksiyon tabanli daha cok.

Bu aralar kuzenimle korkunç şeylere ilgi duymaya başladık. Trials harici tüm Outlast oyunlarını oynadık. (DLC dahil.) Şimdi de korku filmi izleyelim diyoruz.
Arınma gecesi nasıl bir film? Şu daha iyi diyeceğiniz bir şey var mı?

Korku filmi beklentisi ile izlenebilecek bir seri olduğunu düşünmüyorum. Keyfi izlenebilir.

1. film acayip sarıyor bence izleyin diğerleri ilk film gibi değil ancak severseniz hoşunuza gider bence bir şans verin.

Ben tüm filmlerini çok beğendim. Ancak dizisini ilk çıktığı zaman izlemeye başlamıştım ve arınma gecesi ruhundan oldukça uzak bulmuştum. Çok sakin geçiyordu. Bu yüzden birkaç bölüm izledikten sonra salmıştım. Belki sonra güzelleşmiştir bilemem ama o kadar bölüm durgun geçip son bölümde aksiyon çıkarsalar ne yazar. Arınma gecesi adındaki bir geceyi sakin geçen bölümlerle aktarmak da tersine bir başarı örneği olabilir tabii.