mauroicardi9
Uzman
CS için konuşmuşsunuz da CS'yi 1080p'de oynayan da az kişi var. Çoğu kişi 960p'de falan oynuyor. Yüksek çözünürlük ve grafik ayarlarında detay arttığı için göz yoruyor.
Bilmiyorum testlere bakmadim fakat 4K al yinede imkanin varsa.4K FPS değerleri ciddi derecede düşük olmasa alasım var ama FPS değerleri ile 5090 bile optimizasyon dolayısıyla yetersiz kalabiliyor örneklerini gördük MFG açıyorsun gönlüm onu istemiyor zor iş ya 2K monitor alacağim bende yüksek ihtimal.
4K alıp 2K'da kullanırsak görüntü çamur gibi olmaz mı?Bilmiyorum testlere bakmadim fakat 4K al yinede imkanin varsa.
Devir 2K-4K devri. 1080p bitti. Aksini iddia eden varsa iyi eglenceler dilerim sadece.![]()
Bilmiyorum testlere bakmadim fakat 4K al yine de imkanin varsa.
Eee? Bundan "benmerkezci" olduğumu nasıl çıkardın? Sen o kadar ön yargılı olma. O istatistiklere bakarsan 4K monitörün 1080p ile neredeyse aynı olduğu ve 4K'nın yükselirken 1080p'nin azaldığını görebilirsin. Yorum yapmak için dikkat çekmek için gelip buraya "benmerkezci" yazmana gerek yok.Bu kadar benmerkezci olmayın. Steam Donanım ve Yazılım Anketi