mauroicardi9
Uzman
CS için konuşmuşsunuz da CS'yi 1080p'de oynayan da az kişi var. Çoğu kişi 960p'de falan oynuyor. Yüksek çözünürlük ve grafik ayarlarında detay arttığı için göz yoruyor.
Bilmiyorum testlere bakmadim fakat 4K al yinede imkanin varsa.4K FPS değerleri ciddi derecede düşük olmasa alasım var ama FPS değerleri ile 5090 bile optimizasyon dolayısıyla yetersiz kalabiliyor örneklerini gördük MFG açıyorsun gönlüm onu istemiyor zor iş ya 2K monitor alacağim bende yüksek ihtimal.
4K alıp 2K da kullanırsak görüntü çamur gibi olmazmı.Bilmiyorum testlere bakmadim fakat 4K al yinede imkanin varsa.
Devir 2K-4K devri. 1080p bitti. Aksini iddia eden varsa iyi eglenceler dilerim sadece.![]()
Bilmiyorum testlere bakmadim fakat 4K al yine de imkanin varsa.
Eee? Bundan "ben" merkezci oldugumu nasil cikardin? Sen o kadar ön yargili olma. O istatistiklere bakarsan 4k monitorun 1080p ile neredeyse ayni oldugu ve 4k'nin yukselirken 1080p'nin azaldigini gorebilirsin. Yorum yapmak icin dikkat cekmek icin gelip buraya "Ben" merkezci yazmana gerek yok.Bu kadar benmerkezci olmayın. Steam Donanım ve Yazılım Anketi