Arızalanmış James Donkey SSD'ler

Bende bundan 480GB'lık versiyonu vardı. 3 yıl boyunca zar zor goturdu. 2.yılında saglıgı yüzde 30 falandı.

Biz her ne kadar da bunları satın almayın desek de müşterilerimiz maalesef ucuz olduğu için inatlaşarak alıyor. Taktığım her 2 diskten 1'i mutlaka bana geri dönüyor. Müşteri de yedek almamış oluyor zaten. Verim nerede diye ortada kalıyor. Verileriniz değersiz ve cihazınızın disk problemleriyle uğraşmak istiyorsanız James Donkey alabilirsiniz. Ben artık müşteriler istese de satmayacağım.

Gördünüz işte fotoğrafı. Şu an masamda 6 tane var. O disklerin hepsini silip yakıp çöpe atmak zorundayım. Kullanıcının cebine de yazık, parasına da, zamanına da!

Bir de millete Samsung Nand'ı var diyerek satıyordu Türkiye'nin meşhur bilgisayar kanalları.
Samsung'un yanından geçemez. Samsung'un elektrik arızası haricinde kolay kolay bozulduğunu görmedim. 2019'da satın aldığım 1 TB cihaz halen yanımda çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…