Yıllarca insanlara tavsiye ettiler bu SSD'yi, belki hala bile tavsiye edenler vardır. Tüketiciyi düşünen birisi bunları tavsiye eder mi? Cebini düşünen birisi eder ancak.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Eşek James şaşırtmıyor.
- Makaleler
- 6
Bende bundan 480GB'lık versiyonu vardı. 3 yıl boyunca zar zor goturdu. 2.yılında saglıgı yüzde 30 falandı.
- Makaleler
- 4
Bu eşeklerden birisi de ofisimizde. Nasip olursa bir videosunu da yapma planımız var.
İtachi Uchiha
Yetkin
Ucuz etin yahnisi yenmez.
Bir de millete Samsung NAND'ı var diyerek satıyordu Türkiye'nin meşhur bilgisayar kanalları.
- Makaleler
- 14
Biz her ne kadar da bunları satın almayın desek de müşterilerimiz maalesef ucuz olduğu için inatlaşarak alıyor. Taktığım her 2 diskten 1'i mutlaka bana geri dönüyor. Müşteri de yedek almamış oluyor zaten. Verim nerede diye ortada kalıyor. Verileriniz değersiz ve cihazınızın disk problemleriyle uğraşmak istiyorsanız James Donkey alabilirsiniz. Ben artık müşteriler istese de satmayacağım.
Gördünüz işte fotoğrafı. Şu an masamda 6 tane var. O disklerin hepsini silip yakıp çöpe atmak zorundayım. Kullanıcının cebine de yazık, parasına da, zamanına da!
Gördünüz işte fotoğrafı. Şu an masamda 6 tane var. O disklerin hepsini silip yakıp çöpe atmak zorundayım. Kullanıcının cebine de yazık, parasına da, zamanına da!
- Makaleler
- 14
Samsung'un yanından geçemez. Samsung'un elektrik arızası haricinde kolay kolay bozulduğunu görmedim. 2019'da satın aldığım 1 TB cihaz halen yanımda çalışıyor.Bir de millete Samsung Nand'ı var diyerek satıyordu Türkiye'nin meşhur bilgisayar kanalları.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-