SSD'lerde normal durum sanırım.
Detaylar
Kim cevapladı?Benim 98 sağlıklı Hikvision SSD bile daha iyidir muhtamel.
Ne kadar zamandır kullanıyorsun SSD'ni bende yeni aldım Hikvision ondan dolayı soruyorum.
İncehesap'ın da şu üründen vazgeçmemesi ayrı komik. Artık Çinliler daha kalitelilerini üretiyor, farklı marka basıp kendileri getirseler bari. Çevre birimlerinde Wraith vb. atılım yapınca bu havayı kırmaya başladılar. Ama Gamepower, James Donkey ürünleri satmakta halen ısrar ediyorlar. Nasıl bir ortaklıksa artık, kasetleri falan var herhalde bu firmaların ellerinde.Yıllarca insanlara tavsiye ettiler bu SSD'yi, belki hala bile tavsiye edenler vardır. Tüketiciyi düşünen birisi bunları tavsiye eder mi? Cebini düşünen birisi eder ancak.
Eki Görüntüle 144538
- Makaleler
- 5
Arkadaşımda Hikvision M2 SSD mevcut. Çalışma saati okuma yazma değerleri benimkinden az olduğu halde sağlığı 60 civarlarında.Ne kadar zamandır kullanıyorsun SSD'ni bende yeni aldım Hikvision ondan dolayı soruyorum.
2023 yılında satın alındı hala aktif kullanılıyor.Ne kadar zamandır kullanıyorsun SSD'ni bende yeni aldım Hikvision ondan dolayı soruyorum.
@TırcıDerler, yeni konu açabilirseniz ona da bakarız. 
Film falan izleniyor öbür bilgisiyarda sanırım sağlığı o yüzden düşmedi bende anlamadım. 
Spartan
Başarılı
İncehesap'ın da şu üründen vazgeçmemesi ayrı komik. Artık Çinliler daha kalitelilerini üretiyor, farklı marka basıp kendileri getirseler bari. Çevre birimlerinde Wraith vb. atılım yapınca bu havayı kırmaya başladılar. Ama Gamepower, James Donkey ürünleri satmakta halen ısrar ediyorlar. Nasıl bir ortaklıksa artık, kasetleri falan var herhalde bu firmaların ellerinde.
Wraith olmayanı fazla kar koyarak satıyor. Ürünü toplu ve ucuzdan alıp ona rağmen yurt dışı fiyatının üstüne satıyorlar. Ben şu an Gaming. GenTR'yi çok başarılı buluyorum. Çok güzel markaları getirmeye başladılar. Rekabet en azından Wraith üstündeki fiyatlara da az olsa yansımaya başladı. Piyasaya yeni oyuncular giriyor.
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-