2 sene önce öneriler üzerine aldım, rahmetliyi daha dün kaybettik oysa sağlığı o kadar kötü de değildi.
Fotoğraftakilerin de sağlığı kötü değil gösteriyor. Ama bozuklar. Programlar tam doğru bilemez. İstersen rastgele 2 tanesini takıp ekran görüntüsü atayım.

Wraith olmayanı fazla kar koyarak satıyor. Ürünü toplu ve ucuzdan alıp ona rağmen yurt dışı fiyatının üstüne satıyorlar. Ben şu an Gaming. GenTR'yi çok başarılı buluyorum. Çok güzel markaları getirmeye başladılar. Rekabet en azından Wraith üstündeki fiyatlara da az olsa yansımaya başladı. Piyasaya yeni oyuncular giriyor.
Evet, Gaminggen piyasaya girince bazı ürünlerde onlar da fiyat düştüler. Wraith'e benzer iş yapan 4-5 tane daha site biliyorum. Wraith kadar bilinir değiller. Ama rekabet rekabettir. Umarım sayıları artar, hazır bilgisayar yapan sitelerin bu işe girmesi iyi oluyor.

Gamegaraj, Sinerji falan da yapıyor. Forumlarda tüketimini artırdığımız ürünlerin farkına ancak varıyorlar.

Şu markanın her ürününden uzak dururum. Almayı düşüneni de bir şekilde soğuturum. O kadar nefret ediyorum bu markadan.

Son düzenleme:
Samsung'un yanından geçemez. Samsung'un elektrik arızası haricinde kolay kolay bozulduğunu görmedim. 2019'da satın aldığım 1 TB cihaz halen yanımda çalışıyor.
860 EVO SATA SSD'me 3 kere yıldırım düştü, tüm HDD'ler bozuldu anakartımın ethernet yongası yandı, EVO hala çalışıyor. :D

Neyse ki Aliexpress'ten 60GB versiyonunu 70TL'ye kargo vergi dahil aldığım SomnAmbulist SSD hala çalışıyor :cool::cool:, çok kötü bir kontrolcüsü de yoktu açıkçası. 1.5 sene oluyor.

@dalmatianpelican , senin TurboX SSD'ne ne oldu?
Aslında bu tarz SSD'leri alıp deneyecek bir kanal şart ya.

Bu tarz uygun SSD'leri test edip, ara sıra video veya shorts atılabilir. Açıkcası fiyatından dolayı ilgi çekecek ama güven vermediğinden alınmayacak çoğu ürüne bu tarz video yapılabilir. @Recep Baltaş

Aslında bu tarz SSD'leri alıp deneyecek bir kanal şart ya.

Bu tarz uygun SSD'leri test edip, ara sıra video veya shorts atılabilir. Açıkcası fiyatından dolayı ilgi çekecek ama güven vermediğinden alınmayacak çoğu ürüne bu tarz video yapılabilir. @Recep Baltaş
Yapmaya çalışacağız ama şu anda gelirimiz ancak şirketi döndürmeye yetiyor. Biraz daha özgürleşmemiz lazım daha çok serbest video için.