Kulaklıkları fena değil. 1-2 modeli zamanında elimden geçti oldukça memnundum. Fiyatlarından bahsetmiyorum bile, neredeyse bedavaya alıp yüksek bir kalite beklemek hata olur.Şu markanın her ürününden uzak dururum. Almayı düşüneni de bir şekilde soğuturum. O kadar nefret ediyorum bu markadan.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu ay değil de diğer ay 500 GB olanını alacağım. Veri yazma garantisi falan da yazıyor en azından, eşek gibi onu da söylemekten çekinmemişler.İlk markayı kullanmadım açıkçası herhangi bir yorum yapamayacağım. Yine de oltanı atmak istersen "haydi rastgele" diyeyim.![]()
O halde belli bir süre kullanımdan sonra SSD'nin sağlığına, okuma/yazma hızlarını koruyup korumadığına yönelik bir konu açarsın artık. Bize de bilgi olur.Bu ay değil de diğer ay 500 GB olanını alacağım. Veri yazma garantisi falan da yazıyor en azından, eşek gibi onu da söylemekten çekinmemişler.
Ya aslında erken girmeseler, şu an tam bu sektörlere yatırım yapılacak ortam var. Çinliler hem daha kaliteli üretiyor, hem de bu savaşların başında Çin malı kötüdür algısını yıkmak için üreticilere yeni kurallar getiriyorlar. Artık kendi ürettikleri markada aynı batı gibi kalite odaklı olacaklar mesela.Bu manyaklar ne diye SSD, monitor islerine girdiler hala merak ediyorum. Israrla devam etmeleri ayri bir mesele. Kulaklik, klavye, mouse filan sat ekipmanini isine bak. Ne olsun istiyorlar acaba?
Bari en azından Gamepower, James satıyorsan, yanına farklı ve kaliteli bir Çin markasının alternatifini sun. Sonra bu yan ürünlerin satışı azalır. Anlaşmaları da satış olmayınca bırakırsın biter. Onu da yapmıyorlar garip bir şekilde. Sinerji, Gamegaraj falan belirli markaların çevre birimini satıyorlar. Gamegaraj Aigo firmasının hatta çoğu ürününü satıyor. Yani İncehesap bunu yapabilir herhalde, Sinerji bile çevre birimi satmayı akıl edebiliyorsa yapılır.
@Şişman Adam İlk hali ve sonrasını fotoğraflarım, kullanım oranlarıyla atarım.
- Makaleler
- 14
Fotoğraflardakileri denesem iyi olacak... Bende merak ettim.O halde belli bir süre kullanımdan sonra SSD'nin sağlığına, okuma/yazma hızlarını koruyup korumadığına yönelik bir konu açarsın artık. Bize de bilgi olur.
Konudaki ürünler senin sanırım. Tek tek deneyip, kullanım süresi, sağlığı, mevcut okuma/yazma oranı, şu ana kadar ne kadar veri okunduğu/yazdıldığı bilgisi vs. içeren sonuçları paylaşan bir konu açarsan okuruz elbette.Fotoğraflardakileri denesem iyi olacak... Bende merak ettim.
- Makaleler
- 14
Bu konuda konuşacağız merak etmeyin.Konudaki ürünler senin sanırım. Tek tek deneyip, kullanım süresi, sağlığı, mevcut okuma/yazma oranı, şu ana kadar ne kadar veri okunduğu/yazdıldığı bilgisi vs. içeren sonuçları paylaşan bir konu açarsan okuruz elbette.![]()
Hadi bakalım, sonuçları bekliyoruz o halde müsait olduğunda.Bu konuda konuşacağız merak etmeyin.Kaçamıyor diskler elimden
Çin bir anakarta bağlayıp denemeler yapıyordum işim çıkana kadar
Eki Görüntüle 144569
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-