Detaylar
Kim cevapladı?Arızalı diğer diskler kaça satılıyorsa o fiyata. PCB fiyatına satılır sadece.
Darth AMD
Başarılı
Abi çözüm olarak nasıl etiketleyebiliyoruz birkaç defadır moderatörleri uğraştırıyorum.Arızalı diğer diskler kaça satılıyorsa o fiyata. PCB fiyatına satılır sadece.
Darth AMD
Başarılı
Kontrolcü devresi gördüm aliexpress üzerinden 200₺ . Ben yazayım o kadara belki gider.Bir paket sigara parası bile etmez. Şanslıysan 100 liraya satarsın kontrolcü devresi için.
Kontrolcü devresi gördüm aliexpress üzerinden 200₺ . Ben yazayım o kadara belki gider.
1TB Seagate 3,5 inch 2011 model HDD sahibinden üzerinden kaça koymak lazım?
Not: Kamera sisteminde 7/24 diski diye eklenmiş benim haberim yoktu. Bilgisayara takınca "UEFI BIOS" bile görmüyor.
HDD'nin kartını söküp arkadaki oksitlenmeye bir bakın, temas pinleri oksitlendiyse silgi ile silip düzeltirsiniz, aksi durumda para etmez, ayrıca 3.5" disk güç bağlantısı ister onu da unutmayın.
Darth AMD
Başarılı
İstemiyor yalnızca SATA Power ve Data kablosu için bağlantı pini mevcut.HDD'nin kartını söküp arkadaki oksitlenmeye bir bakın, temas pinleri oksitlendiyse silgi ile silip düzeltirsiniz, aksi durumda para etmez, ayrıca 3.5" disk güç bağlantısı ister onu da unutmayın.
Bir de içini mi açayım?HDD'nin kartını söküp arkadaki oksitlenmeye bir bakın, temas pinleri oksitlendiyse silgi ile silip düzeltirsiniz, aksi durumda para etmez, ayrıca 3.5" disk güç bağlantısı ister onu da unutmayın.
100₺ yazsam 50₺ teklif edilir alıcıysan düşükten , satıcıysan yüksekten başlarsın.sağlam diskler zaten 300 350 lira 2011 modeller. Sen bilirsin.
Zaten öyle diye diye 100 liralık malları 1000 lira yazıyorlar ederini de öyle sanıyorlar.İstemiyor yalnızca SATA Power ve Data kablosu için bağlantı pini mevcut.
Bir de içini mi açayım?
100₺ yazsam 50₺ teklif edilir alıcıysan düşükten , satıcıysan yüksekten başlarsın.
SATA Power bir güç bağlantısıdır.
İçini açın demedim ben! Üstündeki kartı sökün dedim, dikkatli okuyun.
@Darth AMD
İçini açın demedim ben! Üstündeki kartı sökün dedim, dikkatli okuyun.
@Darth AMD