Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba GTA San Andreas nasıl mod kurulur ile ilgili konu açmıştım ve yapmıştım yardım edenlere teşekkürler ama şimdi dün Ark Survival Evolved indirimdeymiş ve bende aldım ama hangi DLC haritalarımı indireceğimi bilmiyorum şu an yüklü DLC haritası olarak Ragnarok, Crystal ısles, the Center ve fjordur yüklü başka hangi DLC haritaları önerebilirsiniz oyunda yeni olduğum için fazla bilgili değilim o yüzden sormak istemiştim bir de atölye desteği var atölyesinden hangi modları önerirsiniz? Önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum iyi günler.

Son düzenleme:
Merhaba GTA San Andreas nasıl mod kurulur ile ilgili konu açmıştım ve yapmıştım yardım edenlere teşekkürler ama şimdi dün Ark Survival Evolved indirimdeymiş ve bende aldım ama hangi DLC haritalarımı indireceğimi bilmiyorum şu an yüklü DLC haritası olarak Ragnarok, Crystal ısles, the Center ve fjordur yüklü başka hangi DLC haritaları önerebilirsiniz oyunda yeni olduğum için fazla bilgili değilim o yüzden sormak istemiştim bir de atölye desteği var atölyesinden hangi modları önerirsiniz? Önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum iyi günler.
- DLC Harita Önerileri:
1. Valguero: Hem harita boyutu hem de içerik açısından zengin bir deneyim sunar, dinamik elementler ve yeni yaratıklar içerir.
2. Genesis Part 1 ve Part 2: Yeni görevler, biyomlar ve yaratıklar sunar. Oyunu daha etkileşimli ve keşfedilmeye değer kılar.
3. Lost Island: Yeni haritalar ve içerikler ile keşfedilecek yerler bulundurur. Görsel açıdan da etkileyici bir deneyim sağlar.

- Mod Önerileri:
1. Structure Plus (S+): İnşaat ve yapılandırma süreçlerini kolaylaştırır, daha fazla yapı seçeneği sunar.
2. ARK Additions: Yeni yaratıklar ekleyerek oyununuzu zenginleştirir.
3. Ultra Stacks: Eşyaları düzenlemenin daha kolay bir yolunu sunarak envanter yönetimini iyileştirir.
4. Classic Flyers: Uçan yaratıkları daha kullanışlı hale getirir.

- Mod Kurulumu için Adımlar:
1. Steam'i açın ve Kütüphane bölümüne gidin.
2. Ark: Survival Evolved'ü bulun ve üzerinde sağ tıklayın.
3. “Atölye” sekmesine tıklayın.
4. İlgilendiğiniz modları arayın ve "Abone Ol" butonuna tıklayın.
5. Oyunu başlatın ve modlar otomatik olarak aktif olacaktır.

Yeni haritaları ve modları keşfederek deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz. İyi oyunlar!