Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, Steam'de oyun indirmeye başlıyorum, sonra Windows'u kilit ekranına alıp arka planda bırakıyorum Steam'ı, 5 dakika sonra kendini kapatıyor. Normal kullanımda hiç kapanmıyor, sadece bu olayda oluyor.

Arkadaşlar, Steam'de oyun indirmeye başlıyorum, sonra Windows'u kilit ekranına alıp arka planda bırakıyorum Steam'ı, 5 dakika sonra kendini kapatıyor. Normal kullanımda hiç kapanmıyor, sadece bu olayda oluyor.

Aynısını 1 haftadır yaşıyordum, ne olduysa düzeldi bende. Şu anda mouse ile tıkladım Steam'e 1 2 kere, düzeldi ama yatmadan 10 dk bir kontrol et onu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam eğer çözülürse bunu hep yapmak zorundamıyım? Daha önce böyle yapmıyordu son 1 hafta da ne olduysa oldu.
Üstteki arkadaş da 1 haftadır yaşadığını söylemiş. Gelecek güncellemelerle düzeltirler belki. Yine olmazsa ne alaka bilmiyorum öylesine aklıma geldi, Steam'i Revo ile silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Peki hocam eğer çözülürse bunu hep yapmak zorunda mıyım? Daha önce böyle yapmıyordu son 1 hafta da ne olduysa oldu.

Hocam Revo pek kurtarmaz büyük ihtimalle ben format atmıştım başka bir sebepten dolayı Steam hala aynı şeyi yapıyordu ama başka bir yere tıklamak yerine Steam'e tıkladım ne alakaysa bir de tam ekrana almıştım indirmişti bütün oyunları çok garip ama bilgisayar boşuna 2 3 gün açık kaldı benim.