Çok garip ama doğru. Steam kütüphaneme durduk yere oyun geliyor. Mesela en son ETS 2 geldi ama ne bilirim ne de oynarım. Toplamda 3 tane oyun geldi kütüphaneme ama ne Steam bakiyemden bakiye gitmiş ne de karttan. Sizce iyi mi yoksa kötü mü?
Aile kütüphanesinden geliyor olabilir.

Çok garip ama doğru. Steam kütüphaneme durduk yere oyun geliyor. Mesela en son ETS 2 geldi ama nebilirim ne de oynarım. Toplamda 3 tane oyun geldi kütüphaneme ama ne Steam bakiyemden bakiye gitmiş ne de karttan. Sizce iyi mi yoksa kötü mü?

Keşke bende de böyle şans olsa.

Çok garip ama doğru. Steam kütüphaneme durduk yere oyun geliyor. Mesela en son ETS 2 geldi ama ne bilirim ne de oynarım. Toplamda 3 tane oyun geldi kütüphaneme ama ne Steam bakiyemden bakiye gitmiş ne de karttan. Sizce iyi mi yoksa kötü mü?
Hocam hesabınızı kaptırmadığınızdan eminsiniz dimi

Kalıcı olarak mı geliyor, satın almış olarak mı görünüyorsunuz? Bakabilir misiniz? Satın alma geçmişinizi kontrol edebilir misiniz? Başka birine hesabınızı verdiniz mi?
Evet hocam kalıcı olarak geliyor satın aldım diye gözükmüyor ve satın alma geçmişimdede gözükmüyor. Ve hesabımı başka birine vermedim BitWarden kullanıyorum zaten.

Evet hocam kalıcı olarak geliyor satın aldım diye gözükmüyor ve satın alma geçmişimdede gözükmüyor. Ve hesabımı başka birine vermedim BitWarden kullanıyorum zaten.
1756336632635.webp

Bu şekilde ekran görüntüsü atabilir misiniz?