Çok garip ama doğru. Steam kütüphaneme durduk yere oyun geliyor. Mesela en son ETS 2 geldi ama ne bilirim ne de oynarım. Toplamda 3 tane oyun geldi kütüphaneme ama ne Steam bakiyemden bakiye gitmiş ne de karttan. Sizce iyi mi yoksa kötü mü?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Aile kütüphanesinden geliyor olabilir.Çok garip ama doğru. Steam kütüphaneme durduk yere oyun geliyor. Mesela en son ETS 2 geldi ama ne bilirim ne de oynarım. Toplamda 3 tane oyun geldi kütüphaneme ama ne Steam bakiyemden bakiye gitmiş ne de karttan. Sizce iyi mi yoksa kötü mü?
Remus Lupin 127
Bilgin
- Makaleler
- 1
Çok garip ama doğru. Steam kütüphaneme durduk yere oyun geliyor. Mesela en son ETS 2 geldi ama nebilirim ne de oynarım. Toplamda 3 tane oyun geldi kütüphaneme ama ne Steam bakiyemden bakiye gitmiş ne de karttan. Sizce iyi mi yoksa kötü mü?
Keşke bende de böyle şans olsa.
Hocam hesabınızı kaptırmadığınızdan eminsiniz dimiÇok garip ama doğru. Steam kütüphaneme durduk yere oyun geliyor. Mesela en son ETS 2 geldi ama ne bilirim ne de oynarım. Toplamda 3 tane oyun geldi kütüphaneme ama ne Steam bakiyemden bakiye gitmiş ne de karttan. Sizce iyi mi yoksa kötü mü?
Herhangi bir aileye bağlı değilim hocam.
Eminim hocam.Hocam hesabınızı kaptırmadığınızdan eminsiniz dimi
- Makaleler
- 5
Kalıcı olarak mı geliyor, satın almış olarak mı görünüyorsunuz? Bakabilir misiniz? Satın alma geçmişinizi kontrol edebilir misiniz? Başka birine hesabınızı verdiniz mi?Herhangi bir aileye bağlı değilim hocam.
Eminim hocam.
Evet hocam kalıcı olarak geliyor satın aldım diye gözükmüyor ve satın alma geçmişimdede gözükmüyor. Ve hesabımı başka birine vermedim BitWarden kullanıyorum zaten.Kalıcı olarak mı geliyor, satın almış olarak mı görünüyorsunuz? Bakabilir misiniz? Satın alma geçmişinizi kontrol edebilir misiniz? Başka birine hesabınızı verdiniz mi?
- Makaleler
- 5
Evet hocam kalıcı olarak geliyor satın aldım diye gözükmüyor ve satın alma geçmişimdede gözükmüyor. Ve hesabımı başka birine vermedim BitWarden kullanıyorum zaten.
Bu şekilde ekran görüntüsü atabilir misiniz?
- Makaleler
- 5
Steam destek ile görüşür müsünüz? Hediye edilmediğinden emin misiniz?
Yeni konular
-
15.000 TL'ye 360 Hz 24 inç monitör önerisi
- crowzyy145301
-
-
-
-
-
-
-
-