Ben halen eski bölümlerini izliyorum. Yeni bölümleri rezalet. Yeni oyuncular berbat, müzikler eskisi kadar derin duygusal güzel değil. Seslendirmeler iğrenç ötesi. Eski bölümlerdeki kalite gram yok. Mesut eski bölümler de çok iyi, sarıyor.
Yeni bölümlerde Rıza babanın konuşacak mecali kalmamış, halen devam etmeleri ilginçti zaten.
Gündeme yönelik sahneleriyle ve bölümleriyle yapılanları unutturmadıkları için bu diziyi çok seviyorum. Bunun dışında Cevher'in ilk öldüğü zamanlara kadar aşırı güzeldi bence. Hatta bir sezon finali vardı herkesin başına büyük olaylar gelmişti bilenler bilir efsane sezon finali olarak geçer. Sonra yine diziyi ayakta tutan şeyler oldu fakat bu son 5 sezonun aşırı sıkıcı ilerlediğini düşünüyorum. Final olursa bi' devrin daha sonuna geldik demektir. Eskiler eskiden güzeldi.
Gündeme yönelik sahneleriyle ve bölümleriyle yapılanları unutturmadıkları için bu diziyi çok seviyorum. Bunun dışında Cevher'in ilk öldüğü zamanlara kadar aşırı güzeldi bence. Hatta bir sezon finali vardı herkesin başına büyük olaylar gelmişti bilenler bilir efsane sezon finali olarak geçer. Sonra yine diziyi ayakta tutan şeyler oldu fakat bu son 5 sezonun aşırı sıkıcı ilerlediğini düşünüyorum. Final olursa bi' devrin daha sonuna geldik demektir. Eskiler eskiden güzeldi.
Ben halen yemek yerken falan 400-500 bölüm civarına bakıyorum. Mükemmel. Artık bozmaya çok yaklaştı. Bozunca daha izlemeyeceğim belki eski bölümleri tekrar cevher bölümleri çok iyiydi, 300 civarı.