2242

Üstün
Jeffrey Epstein dosyası, Tapınak Şövalyeleri... Önceki bölümlerde de yine günümüzdeki güncel olayları ele almışlardı.

Yeni bölümün fragmanında ise Şevket Çoruh'a (Mesut Komiser) dublaj yapılmış. Kendisi en son dizinin hikâyesinde Dubai'de mahsur kalmıştı diye hatırlıyorum.

Sizce Arka Sokaklar'ın sürekli günümüzdeki gerçek olayları senaryoya uyarlaması iyi bir şey mi?

Kac yasindasin bilmiyorum ama ben 4. sinifa giderken bu dizi baslamisti. Yillardir böyle bu dizi guncel olaylari anlatir ve yasanmislari. Son 7-8 yildir takip etmiyorum anlasilan hic degismemis. xD

Çoğu dizi final yapar ama bu dizi bitmez. Her gerçek olayda yaşananları diziye uyarlıyorar. 50. sezona daha yolu var. Muhtemelen Dubai'de mahsur kaldığı için onuda senaryo yaparlar diye düşünüyorum.

İzleyenin kendisine saygısı olmayan dizidir. Dizi zaten kendi içerisinde finali çoktan yapmıştır ancak izlenmeler hala makul seviyede kabul edildiği için yapımcı ekip veya kanal tarafından pasif gelir olarak görülmektedir.
Yeni bölümün fragmanında ise Şevket Çoruh'a (Mesut Komiser) dublaj yapılmış.
Dizideki karakterlerinin çoğu sesi zaten dublaj. Hepsi stüdyo ortamında tekrardan kaydediliyor. Dikkatli izlerseniz zaten ağız kaymalarına sık sık denk gelirsiniz. Maliyetin kısıtlı olduğu yapımlar böyle hayatta kalıyor.

Jeffrey epstein dosyası, tapınak şövalyeleri... Önceki bölümlerde de yine günümüzdeki güncel olayları ele almışlardı.

Yeni bölümün fragmanında ise şevket çoruh'a (mesut komiser) dublaj yapılmış. Kendisi en son dizinin hikâyesinde Dubai'de mahsur kalmıştı diye hatırlıyorum.

Sizce Arka Sokaklar'ın sürekli günümüzdeki gerçek olayları senaryoya uyarlaması iyi bir şey mi?

Başlarda sokağı anlatıyordu sokakta yaşanan olayları. Bu kadar detaylı olaylara pek değinmezlerdi. Sonradan başladı bu. Biraz da reyting için.

Güzel işleseler tutabilirdi Kurlar Vadisi'ne gönderme yapacağım diye içine etmişler rezil bir senaryo çıkmış ortaya.

Hani böyle derin bir konuyu işliyorsun sorarlar senariste sen kimsin kimlerdensin? Kafasına göre yazmış yol da vermişler yayınlamış la siz kim Kurtlar Vadisi'ne gönderme yapmak kim güya yıllar sonra Mehmet Karahanlı intikam alıyor :LOL: Arka Sokaklar'a yakışan da bu vasatlık.

Güzel işleseler tutabilirdi Kurlar Vadisi'ne gönderme yapacağım diye içine etmişler rezil bir senaryo çıkmış ortaya.

Hani böyle derin bir konuyu işliyorsun sorarlar senariste sen kimsin kimlerdensin? Kafasına göre yazmış yol da vermişler yayınlamış la siz kim Kurtlar Vadisi'ne gönderme yapmak kim güya yıllar sonra Mehmet Karahanlı intikam alıyor :LOL: Arka Sokaklar'a yakışan da bu vasatlık.
İleri zamanlarda Pana Film (Gerçi onlar kaldı mı bilmiyorum) telif atarlarsa şaşırmam.