Arkada müzik ile oynanacak sakin oyun önerisi

Puffylax

Becerikli
Makaleler
1
Son zamanlarda gerek CS, gerek GoW Ragnarok ve Uncharted oynuyorum ve artık beni biraz yormaya başladı. Arkada sevdiğim şarkıyı açıp oynayabileceğim sakın oyun önerebilir misiniz? Online olmazsa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Euro Truck Simulator 2. gerçekten istediğin parçayı açıp gitmek için harika bir oyun.
Ayrıca Minecraft, Assetto Corsa, Forza Horizon gibi oyunlarada göz atabilirsin. Genellikle müzik dinlerken en çok keyif veren oyunlar araç sürme üzerine tasarlanmış oyunlar oluyor.

Gamepad eşliğinde bağlantıdaki oyunları öneririm. Oyunları otomatik aim ve saldırı ayarı açık şeklinde gamepad ile oynayın. Sadece karakteri yönlendiriyorsunuz ve seviye atladıkça yetenek seçiyorsunuz. Doğru yetenekler ile her şeyi biçebilen bir karakter oluşturabiliyorsunuz.

Son zamanlarda gerek CS, gerek GoW Ragnarok ve Uncharted oynuyorum ve artık beni biraz yormaya başladı. Arkada sevdiğim şarkıyı açıp oynayabileceğim sakın oyun önerebilir misiniz? Online olmazsa sevinirim.

Tycoon ve simülasyon tarzına bakabilirsiniz ETS 2 zaten simülasyonun babalarından ( bu konu için) Mad Games Tycoon 2 var mesela tycoon türünde bakabileceğin sonrasında aklıma pek bir şey gelmiyor.
Bir anda aklıma geldi zamanında tarayıcıda oynuyordum swords and sandals serisine bakabilirsin absürt duruyor ama sarıyor açıkçası.

Son zamanlarda gerek CS, gerek GoW Ragnarok ve Uncharted oynuyorum ve artık beni biraz yormaya başladı. Arkada sevdiğim şarkıyı açıp oynayabileceğim sakın oyun önerebilir misiniz? Online olmazsa sevinirim.

Bu dediğin olayı Dead cellsde yapıyorum açıyorum şarkıyı alıyorum gamepadi tadını çıkarıyorum oyunun.

Pacific Drive da bakılabilir. Daha oynamadım, istek listemde vardı. Humble Choice gelince ekledim. Bu arada böyle oyunlar oynuyorsanız Humble Bundle Choice veya Humble Bundle ve Fanatical sitelerin oyun paketlerini takip edin. Bu tarz oyunları yok fiyatına elde edebiliyorsunuz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt