Son zamanlarda gerek CS, gerek GoW Ragnarok ve Uncharted oynuyorum ve artık beni biraz yormaya başladı. Arkada sevdiğim şarkıyı açıp oynayabileceğim sakın oyun önerebilir misiniz? Online olmazsa sevinirim
Euro Truck Simulator 2. gerçekten istediğin parçayı açıp gitmek için harika bir oyun.
Ayrıca Minecraft, Assetto Corsa, Forza Horizon gibi oyunlarada göz atabilirsin. Genellikle müzik dinlerken en çok keyif veren oyunlar araç sürme üzerine tasarlanmış oyunlar oluyor.
Gamepad eşliğinde bağlantıdaki oyunları öneririm. Oyunları otomatik aim ve saldırı ayarı açık şeklinde gamepad ile oynayın. Sadece karakteri yönlendiriyorsunuz ve seviye atladıkça yetenek seçiyorsunuz. Doğru yetenekler ile her şeyi biçebilen bir karakter oluşturabiliyorsunuz.
Bazım şeylerin sarıp sarmaması kişiden kişiye göre değiştiği için. Yani bazen başkalarının mis gibi kafa dağıttığı oyun senin kafanı dağıtmayabiliyor. Misal ben Dead Cells'te yardımcı moddan ölünce en başa dönmeyi kapatıp, müzik açıp savaşmayı seviyorum. Ama sevmeyende var. Ben kafamdaki düşünceyi basıyorum. Fikrim olmayanlara yardımlarına teşekkür olarak like atıyorum. Arada da bir şeyler basmayı atmayı unutuyorum.
Bu tarz müzik eşliğinde oyun seviyorsan Vampire Survivors ve benzerlerini de öneririm. Şu an sistemimde yüklü ve arada oynadıklarımı attım. Daha böyle bir sürü oyun...
Son zamanlarda gerek CS, gerek GoW Ragnarok ve Uncharted oynuyorum ve artık beni biraz yormaya başladı. Arkada sevdiğim şarkıyı açıp oynayabileceğim sakın oyun önerebilir misiniz? Online olmazsa sevinirim.
Tycoon ve simülasyon tarzına bakabilirsiniz ETS 2 zaten simülasyonun babalarından ( bu konu için) Mad Games Tycoon 2 var mesela tycoon türünde bakabileceğin sonrasında aklıma pek bir şey gelmiyor.
Bir anda aklıma geldi zamanında tarayıcıda oynuyordum swords and sandals serisine bakabilirsin absürt duruyor ama sarıyor açıkçası.
Son zamanlarda gerek CS, gerek GoW Ragnarok ve Uncharted oynuyorum ve artık beni biraz yormaya başladı. Arkada sevdiğim şarkıyı açıp oynayabileceğim sakın oyun önerebilir misiniz? Online olmazsa sevinirim.
Pacific Drive da bakılabilir. Daha oynamadım, istek listemde vardı. Humble Choice gelince ekledim. Bu arada böyle oyunlar oynuyorsanız Humble Bundle Choice veya Humble Bundle ve Fanatical sitelerin oyun paketlerini takip edin. Bu tarz oyunları yok fiyatına elde edebiliyorsunuz.