Bir arkadaş gibi karşılıklı günlük sohbet edebileceğim, daha doğal hissettiren bir yapay zeka aracı var mı? ChatGPT ve Gemini gibi popüler modellerin sohbet tarzını bu konuda pek beğenmedim ve yeterli bulmadım.

Özellikle bu tarz sohbet odaklı kullanıp memnun kaldığınız uygulamalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Buna niye ihtiyaç duyuyorsunuz hocam meraktan soruyorum? Bu işler biraz komplike ve tehlikeli hal almaya başladı.

Bir arkadaş gibi karşılıklı günlük sohbet edebileceğim, daha doğal hissettiren bir yapay zeka aracı var mı? ChatGPT ve Gemini gibi popüler modellerin sohbet tarzını bu konuda pek beğenmedim ve yeterli bulmadım.

Özellikle bu tarz sohbet odaklı kullanıp memnun kaldığınız uygulamalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yapay zekayı eğitmelisiniz. Kendi ChatGPT'mi baştan aşağıya yeniledim mesela. Gemini'de aynı şekilde. ChatGPT fikrimi beğenmeyince mesela zorbalıyor, dalga geçiyor.

Gemini'ın Kişisel Zeka kısmına benimle arkadaş gibi sohbet et şu hitapları kullan vs. yazınca çok güzel oluyor deneyin.

1784292891795.webp

Bir arkadaş gibi karşılıklı günlük sohbet edebileceğim, daha doğal hissettiren bir yapay zekâ aracı var mı? ChatGPT ve Gemini gibi popüler modellerin sohbet tarzını bu konuda pek beğenmedim ve yeterli bulmadım.

Gemini çok iyi oluyor.