Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.965 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.796 14 Kasım 2024 #1 Ara sıra bildirim gönderiyor, yeni arkadaş önerisi diye. Tanımıyorum da, neye göre gönderiyor? Bu önerilerden arkadaş edinmek yapılan bir şey mi? Mantığı nedir? Evet arkadaşlar, boomer'ım! XD
Ara sıra bildirim gönderiyor, yeni arkadaş önerisi diye. Tanımıyorum da, neye göre gönderiyor? Bu önerilerden arkadaş edinmek yapılan bir şey mi? Mantığı nedir? Evet arkadaşlar, boomer'ım! XD
1 12578 Deneyimli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 865 Makaleler 15 Çözümler 7 Beğeniler 1.099 14 Kasım 2024 #2 Nefs İlmi dedi: Ara sıra bildirim gönderiyor, yeni arkadaş önerisi diye. Tanımıyorum da, neye göre gönderiyor? Bu önerilerden arkadaş edinmek yapılan bir şey mi? Mantığı nedir? Evet arkadaşlar, boomer'ım! XD Genişletmek için tıkla... Algoritmaya göre.(Artık ne kadar saçma olabilirse)
Nefs İlmi dedi: Ara sıra bildirim gönderiyor, yeni arkadaş önerisi diye. Tanımıyorum da, neye göre gönderiyor? Bu önerilerden arkadaş edinmek yapılan bir şey mi? Mantığı nedir? Evet arkadaşlar, boomer'ım! XD Genişletmek için tıkla... Algoritmaya göre.(Artık ne kadar saçma olabilirse)
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.965 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.796 14 Kasım 2024 #3 12578 dedi: Algoritmaya göre.(Artık ne kadar saçma olabilirse) Genişletmek için tıkla... Ya onu biz de biliyoruz. Algoritma neye göre?
12578 dedi: Algoritmaya göre.(Artık ne kadar saçma olabilirse) Genişletmek için tıkla... Ya onu biz de biliyoruz. Algoritma neye göre?