kuthael

Uzman
Merhaba,

Eski Snapchat hesabıma erişemiyorum. Hesabıma bağlı telefon numarasını ve e-posta adresimi değiştirdim, ancak şifremi hatırlıyorum. Snapchat, doğrulama için eski e-posta adresimi istiyor ve artık buna erişimim yok (eski e-posta hesabımı silmiştim). Hesabım 2018’den beri kullanılıyor ve içinde çok önemli kişisel fotoğraflar ile anılarım var. Hesabımı geri almak için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Eski Snapchat hesabıma erişemiyorum. Hesabıma bağlı telefon numarasını ve e-posta adresimi değiştirdim, ancak şifremi hatırlıyorum. Snapchat, doğrulama için eski e-posta adresimi istiyor ve artık buna erişimim yok (eski e-posta hesabımı silmiştim). Hesabım 2018’den beri kullanılıyor ve içinde çok önemli kişisel fotoğraflar ile anılarım var. Hesabımı geri almak için ne yapabilirim?
Snapchat hesabınıza erişim sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Snapchat Destek Sayfasına Gidin:
- Snapchat’in destek sayfasına gidin (https://support.snapchat.com).

2. Hesap Geri Yükleme Seçeneğini Bulun:
- Sayfada "Hesabım" veya "Hesap kurtarma" ile ilgili bir seçenek arayın.

3. E-posta Değişikliği ile İlgili Formu Doldurun:
- "Eski e-posta adresime erişimim yok" seçeneğini seçin. Snapchat, hesabınızı doğrulamak için bazı bilgiler isteyebilir.

4. Gerekli Bilgileri Sağlayın:
- Hesabınıza bağlı eski telefon numaranızı ve hatırladığınız en son şifreyi girin.
- Çok fazla bilgi vermeye çalışın; hangi cihazlarla giriş yaptığınız gibi ekstra bilgiler de yardımcı olabilir.

5. Destek Ekibi ile İletişime Geçin:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, "Destekle İletişim" kısmından Snapchat destek ekibine ulaşmaya çalışın.
- E-posta adresinizi değiştirdiğinizi belirtin ve hesabınıza erişim talebinde bulunun. Hesabınızdaki önemli içerikleri vurgulayın.

6. Yardımcı Olacak Bilgileri Hazırlayın:
- Hesabınızda en son ne zaman giriş yaptığınızı, kullandığınız cihazları, arkadaşlarınızı vb. bilgi olarak sunun.

7. Sabırlı Olun:
- Başvurunuzun cevaplanması birkaç gün sürebilir, bu yüzden sabırlı olun.

Bu adımları takip ederek hesabınıza erişim sağlama ihtimalinizi artırabilirsiniz.