22809

Deneyimli
Makaleler
3
Şöyle anlatsam daha açıklayıcı olur.

"qwert-gmailcom" diye e-posta hesabım vardı. Discord hesabımı bu e-postaya bağlamıştım.
Sonra "qwert-gmail.com" e-posta hesabını sildim. Direkt Google hesabını sildim.
Discord hesabıma erişebilir miyim? Discord'un desteğine ulaşmam gerekir mi? Hesabım bu postaya kaydedilmişti.
Google hesabını geri getirme şansım yok. Google hesabını silmemin üzerinden uzun zaman geçti.

Asıl sıkıntı şu: İki adımlı doğrulama açıktı. Oturum açtığımda e-posta gelecek. E-posta silindiği için giremeyeceğim.

Son düzenleme:
Adsız.webp

Durum böyle. Desteğe ulaşacağım. Google hesabını sildiğim için e-posta kutusuna bakamıyorum.

Hesapta 2 faktörlü doğrulama açarken sana yedek kod verir onları kaydettiysen ve orada sana verdiği kodlardan(6 ya da 8 koddan) en az birini kullanmadıysan bir ihtimal ama yedek kod yok ya da varsa bile kodların hepsini kullanmış isen yavaştan yeni hesaptan oluştura doğru geçiş yap. Yeni başlangıçlar bazen güzeldir...

Elinde yedek kodlar varsa kullanılmışsa bile desteğe yaz ve hesap hakkında her şeyi yani IP, giriş yaptığın cihazlar, epostan, kayıtlı olduğun sunucu, yedek kodlar, hesap açılış tarihi, kullanıcı adı vb. yaz bunları ve açıklayıcı şekilde durumu anlat şansını dene belki veririler ama çok zor.

Kısaca hesaba giremezsin artık.

Eki Görüntüle 215930

Durum böyle. Desteğe ulaşacağım. Google hesabını sildiğim için e-posta kutusuna bakamıyorum.

İlginç bir şekilde hesaba girdim. O mesajı yazarken 2FA yüzünden giremiyordum. Az önce tekrar denedim. 2FA olmadan hesaba girdim. Sorun çözüldü. Bu sorunu yaşayanlar hesaba giremedikten sonra biraz beklesin, sonra girmeyi denesin. WARP kullanıyorum bu arada.