Aklımda şu plan var. 2. el boş Xbox 9. nesil kolunun kutusunu alıp içine döner koyup arkadaşıma doğum gününde vermek. Arkadaş da döner yemeyi seviyor ve zaten F310'u var. Bunu yapsam arkadaşımı hayal kırıklılığına mı uğratmış olurum yoksa sevinir, dönerini yer ve geçer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Arkaadaşına bağlı. Benimkilere gerçek XBOX versem içinden çıkan döner kadar sevinmezler. Seninkini bilemem.
Yani F310'u var zaten çalışıyor. Döner versem sevinir bence.Arkaadaşına bağlı. Benimkilere gerçek XBOX versem içinden çıkan döner kadar sevinmezler. Seninkini bilemem.
Biraz şaka kaldırma durumuna, karakterine bağlı. Bana yapılsa “yav yapacağım şakayı yiyeyim, neyse bana afied” der bir güzel yerim döneri. Eğlenmeyi bilen, şaka kaldırabilen biriyse sevimli olur.
Lisede bir arkadaşıma hijyenik ped hediye etmiştik. Onunla bile eğlenip gülmüştük, samimi arkadaşınsa çok takılacağını sanmam.
Lisede bir arkadaşıma hijyenik ped hediye etmiştik. Onunla bile eğlenip gülmüştük, samimi arkadaşınsa çok takılacağını sanmam.
Bence gerek yok boşuna heyecanlanıp üzülmeyi istemez kimse. Onun yerine döner diye içi boş ekmek verin.
- Makaleler
- 4
Neden beni etiketlediniz?
Niye beklentiyi yükseltip birden düşürmeyi seçiyorsun ki? Bu vereceğin hediyenin de karambole gitmesine sebep olabilir. Tersini yapmak daha mantıklı.
Mesela bunun gibi. Önce içi boş ekmek, sonra döner. Ne bileyim, veya benzeri bir şey. Üstüne düşünmek lazım.
Bence çok bir tepki vermez.