27163

Becerikli
Selamünaleyküm herkese,

Arkadaşıma ikinci el sistem toplamak için Sahibinden’de SSD ilanlarına bakıyordum, şu ilana denk geldim cidden sinirlerim bozuldu. Adam Intenso 240GB High model SSD koymuş, sağlığı %13... Bildiğin çöpe atılacak ürün ama hala 600 TL yazmışlar.

Zaten sıfırı 2 bin lira civarlarında geziyor, ömrü bitmiş parçayı bu fiyatlara satmaya çalışmak cidden çok üzücü. İnsanları kazıklamaya çalışmaktan başka bir şey değil bu. İlanı aşağıya bırakıyorum, cidden pes artık:

Performansı iyiyse sağlık çok önemli değil. Sağlığı 0 Kioxia SSD taktım laptopa fıstık gibi çalışıyor ama marka patates.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intenso SSD dandik, bazılarında hâlâ aşırı eski, 2D NAND bile gelebiliyor ancak satıcı gayet de uygun fiyata koymuş. Ben daha birkaç ay önce 240 GB Gigabyte SATA SSD'yi 1.400 TL'ye sattım, sen düşün.

Yüzdesel sağlık SSD ömrü olarak algılansa da öyle değildir.

Selamünaleyküm herkese,

Arkadaşıma ikinci el sistem toplamak için Sahibinden'de SSD ilanlarına bakıyordum, şu ilana denk geldim cidden sinirlerim bozuldu. Adam ıntenso 240GB high model SSD koymuş, sağlığı %13.. Bildiğin çöpe atılacak ürün ama hala 600 TL yazmışlar.

Zaten sıfırı 2 bin lira civarlarında geziyor, ömrü bitmiş parçayı bu fiyatlara satmaya çalışmak cidden çok üzücü. İnsanları kazıklamaya çalışmaktan başka bir şey değil bu. İlanı aşağıya bırakıyorum, cidden pes artık:

James Donkey değilse sorun yok.
Benim JD SSD %0 sağlıkta HDD'den daha yavaş çalışıyordu.