Arkadaşım arabamı vurdu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MehmetBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
Acaba arabayı çarptığını fark etmedi mi hocam? Araba süren birisi değilse, acemi ise belki fark etmemiş olabilir,. Ama doğru şeyi yapmışsınız.

Acaba arabayı çarptığını fark etmedi mi hocam? Araba süren birisi değilse, acemi ise belki fark etmemiş olabilir. Ama doğru şeyi yapmışsınız.

Yok tak diye ses geldi ikimizde baktık ama tamponda bir şey yoktu çizikler vardı ama rahatlığına kızıyorum pardon falan demesi lazımdı yemek yerken yüz vermedim ondan sonra engelledim gitti.

Evine de bıraktım ters davrandım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evine de bıraktım ters davrandım.
Bir dahaki sefere böyle bir durum olduğunda birlikte yemek yemeyin, evine bırakmayın. Olay yerini terk edip gidin. Size değer vermeyen insana siz hiç değer vermeyin ne olduğunu görsün.

Bir dahaki sefere böyle bir durum olduğunda birlikte yemek yemeyi, evine bırakmayın. Olay yerini terk edip gidin. Size değer vermeyen insana siz hiç değer vermeyin ne olduğunu görsün.

Yok normalde hiç böyle yapmazdı, bana değer veren birisiydi. Ben de fazla araba lafı etmek istemedim ayıp olmasın diye. İnsanları anlamak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…